номерология-числото 2

Финанси, Любов и житейска мисия на хората родени под вибрацията на числото 2

Хората с вибрация числото 2 познават стойността на парите, но не им робуват. Освен това нямат склонност към трупане. Те са твърде духовни и мечтателни, за да могат парите да управляват живота им. Обикновено имат амбивалентно отношение към парите. В по-голямата си част Двойките са разумни и дори предпазливи във финансовите въпроси, но понякога стават прекалено разточителни. Най-често това се свързва с близките хора. Те получават истинско удоволствие от закупуването на най-екстравагантни и често безполезни неща, ако знаят, че това ще зарадва близките им. В същото време много рядко харчат пари за себе си.

Във финансовите въпроси, както във всички останали, Двойките не обичат риска и несигурността. Ако успеят да спестят достатъчна сума, те се опитват да я инвестират в нещо стабилно, солидно и надеждно. Стараят се никога да не определят цена за услугите си и изпитват истинска агония, ако ситуацията налага да вземат такова решение. Случва се да пропуснат много възможности да подобрят и укрепят бюджета си, защото се отказват от това, което им принадлежи по право. Често околните се възползват от щедростта и простотата им. Двойките, въпреки факта, че самите те не искат да повярват в това, имат таланта да „правят“ пари и дори могат да постигнат много добро финансово състояние, при условие че успеят да потиснат гореспоменатите недостатъци.

 Любов

Мили, чувствителни и разбиращи, Двойките преминават през живота, опитвайки се да угодят на другите, особено на своите близки. Притежателите на тази вибрация са най-добрите партньори от цялата нумерологична скала. Дома, семейството и хармоничните отношения с хората означават много за тях. Те са щастливи, ако има кръг от хора, които са приятелски настроени към тях и ги ценят. Въпреки това, принудени да живеят сами, те успяват да се адаптират към тази ситуация по-добре от другите, тъй като в сърцето си Двойките са самотни същества. От време на време се нуждаят от пълна изолация от света, което им гарантира запазване на вътрешния баланс.

Двойките са романтици, както мъжете, така и жените. Учтиви и уважителни към другите, те са готови на най-големите жертви, за да направят човека, когото обичат, щастлив. За съжаление, тези качества, както и огромната толерантност и дори солидарност, водят до факта, че хората с такава вибрация лесно попадат под влиянието на другите и позволяват да бъдат използвани. Ако Двойките искат да запазят щастието и хармонията в брака си, трябва да гледат на света по-трезво и да се научат да контролират прекомерната си впечатлителност, в противен случай техните близки ще бъдат принудени постоянно да следят да не наранят случайно чувствата им.

Двойката може да намери щастие и взаимно разбирателство както с човек със същата вибрация, така и с Четворка и Шестица. Единицата и Осмицата са твърде сурови и агресивни за чувствителната Двойка, но ще привлекат вниманието й с ярката си индивидуалност. Веселите и екстравагантни 3 и 5 я привличат и насърчават към действие, а също така я учат да се наслаждава напълно на живота. Меланхоличните и самостоятелни 7-мици няма да бъдат най-добрият избор за Двойките, тъй като те, като нея, са много потайни и обичат самотата. Разбира се, те могат да имат допирни точки, тъй като и двете числа са духовни, впечатлителни и дълбоки натури. Никой от двамата обаче няма да може да накара другия да гледа по-оптимистично на света.

номерология-числото 2

И 7, и 9 могат да станат добри партньори за 2-ката, но при условие, че и двамата партньори се стараят и се опитват да направят всичко за това. И все пак трябва да се каже, че за разумните Двойки Деветките са твърде независими и не се вписват в общоприетата норма. Освен това бруталната прямота на Деветките често разстройва и обижда податливите Двойки. Децата с тази вибрация като цяло са много любящи, внимателни и послушни. Те не създават проблеми в образованието. Единственото, от което се нуждаят, е атмосфера на хармония и мир. Те трябва непрекъснато да бъдат насърчавани и подбуждани към действие, тъй като това е единственият начин да се преодолее комплексът за малоценност и ниското самочувствие, които са толкова често срещани сред хората с тази вибрация. Като родители Двойките се опитват да бъдат снизходителни и да обсипват децата си с топлина и любов. Съществува обаче опасност те да бъдат прекалено отстъпчиви и снизходителни към потомството си.

Житейска мисия

Вибрацията на това число дава способността да създава атмосфера на мир, хармония и съгласие, както и да играе ролята на арбитър във всякакви конфликтни ситуации. С други думи, тази вибрация означава помощ и разбиране към близките, способността да им бъде надеждна защита, тази вибрация също означава сигурно убежище за тези, които преминават през трудни времена.

Планета: Луна

Камък: опал, сапфир

Метал: сребро

Зодиакален знак:Везни

Ден: понеделник

Цвят: бял, лилав

Щастливи числа: 2, 7, 9

Известни личности родени под вибрация двойка:

Габриел Гарсия Маркес, Хелмут Кол, Хенри Кисинджър, Федерико Гарсия Лорка, Далай Лама XIV, Дебюси, Моцарт, Макиавели, Пирандело, Мигел де Унамуно, Хоакин Зорола, Лорд Байрон, Алберто

Моравия, Мартин Лутър Кинг, Фернандо Рей.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com