номерология-числото 2

Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрацията на числото 2

Хората с вибрация числото 2 постигат успех във всяка сфера на дейност, която изисква такт, дипломатичност и лична култура. Те също така постигат добри резултати, там където се ценят такива качества като способност за анализ, лекота на адаптиране към околната среда и способност за сътрудничество с другите. Тези добродетели, съчетани с дълбокото чувство за отговорност, правят Двойките идеални работници, дисциплинирани и послушни. В допълнение, Двойките се характеризират с вече споменатата прекомерна скрупульозност и желание да доведат всичко до съвършенство. Ако резултатите от тяхната работа, според мнението им, не достига този идеал, те са изправени пред постоянен стрес.

За да се чувстват доволни и щастливи, трябва постоянно да бъдат хвалени и стимулирани, тъй като те не са сигурни в себе си и винаги се съмнява в собствените си възможности. Ако Единиците излъчват удивително, понякога дори досадно самочувствие, то Двойките обикновено се чувстват по-лоши от другите. Те се нуждаят от похвали и дори ласкателства не за да водят празен живот, а за да им се даде смелост и да им се помогне да се решат да си поставят нови цели. Има много професии, които подхождат на хората с тази вибрация. Но преди да решат кой път да поемат в живота, те трябва да осъзнаят, че ги очаква много по-добро бъдеще, ако вместо да се впускат в рисковани и дръзки начинания, се ограничат да помагат на другите в реализирането на техните идеи и планове.

Сферата на дейност на Двойките не е съперничеството, а сътрудничеството и работата в екип от съмишленици. Ако говорим за способността да анализират и да претеглят всички плюсове и минуси, тогава мнението на Двойките винаги ще бъде прието, благодарение на което могат да спечелят уважение и авторитет в очите на другите. Тези хора се придържат към консервативните възгледи и предпочитат да бъдат предпазливи: те не са привлечени от съдбата на първооткриватели, те по-скоро предпочитат познатото и доказано. Те имат голям шанс да станат отлични лекари, психолози, психиатри или социални работници и болногледачи. Могат да се докажат и в областта на медицинските изследвания или окултни науки.

номерология-числото 2

Могат да си създадат име и да постигнат успех на международната арена като политици, дипломати или държавници, които перфектно изпълняват ролята на арбитри и посредници във всякакви конфликти. Двойките могат да се изявят в онези области на изкуството, които изискват особено чувство за хармония и красота. Те несъмнено могат да станат отлични модни дизайнери, както и архитекти, скулптори и стилисти в салони за красота. Също могат да станат известни като актьори, музиканти, поети и писатели.

Носителите на тази вибрация ще оправдаят очакванията, възложени им в областта на търговията като продавачи, представители на фирми, счетоводители, администратори, както и служители в туристически агенции, брокери на недвижими имоти или застрахователни агенти. Благодарение на вроденото си търпение, спокойствие и доброжелателно отношение към хората, двойките са незаменими като преподаватели в академиите по изкуства и също учители в специализирани училища. Сфери на дейност като търговия с антики, археология или музейна работа също са доста подходящи за Двойките.

Дори и да не се занимават професионално с подобни дейности, в свободното си време ще бъде добре да се занимават с нещо като колекциониране, изучаване на антики или предмети на изкуството. Хората, родени под влиянието на числото 2, са безупречни администратори и компаньони. Честни и отговорни, те съвестно изпълняват задълженията си, без всеки път да се възмущават или да напомнят за своите права. По правило високите длъжности са им противопоказни. Но ако заемат някаква отговорна позиция, трябва да се научат да „поставят на място“ тези, които се опитват да злоупотребят с тяхната доброта и наивност.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com

One Reply to “Призвание, професия, работа и бизнес на хората родени под вибрацията на числото 2”

Comments are closed.