Вибрация на рождената дата Числото 1

Вибрация на рождената дата Числото 1

Характеристика на числото 1

Вибрацията на датата на раждане се изчислява чрез сумиране на цифрите на деня, месеца и годината на раждане, докато сумата се сведе до едноцифрено число.

Например: 16.09.1983=1+6+9+1+9+8+3=37=3+7=10=1

Хората под въздействието на вибрацията на числото 1 имат силна личност, те са свободни и независими, не позволяват на другите да се месят в личните им дела и не признават никакъв авторитет. Затова е трудно да им се повлияе. Това са амбициозни и упорити хора, които винаги правят нещата по свой начин и не се съобразяват с ничии инструкции или съвети, често гордостта не им позволява да признаят поражение. Единиците не страдат от комплекс за малоценност, като правило се чувстват напълно самодостатъчни и следователно не се нуждаят от други хора.

Спонтанни, свободни и неподвластни на общоприетите норми, те живеят живота си без другите. Мнението на околните не ги лишава от сън и както и не позволяват на никого да се меси в техните работи, така и те не се месят в живота на другите. Не се интересуват какво правят околните, стига да могат да действат в съответствие със собствените си желания.

Личността на единиците се характеризира с това, че имат брилянтен, динамичен ум, понякога склонен да фантазира и винаги да намира правилното решение. На единиците не им липсват идеи – имат толкова много, че нямат време да ги реализират. Почти винаги жадуват за аплодисменти и искат да им се възхищават.

Типично импулсивни, пълни с живот, отворени и екстровертни, имат способността да привличат хора и лесно да придобиват власт и влияние. Винаги се открояват, но постоянно се нуждаят от потвърждение за тяхната оригиналност, гарантирайки си, че наистина ще се окажат най-добрите.

Вибрация на рождената дата Числото 1

Те често са егоцентрични, не от високомерие, а поради присъщото им чувство за собствена значимост и искат да докажат, че имат повече сръчност и по-богато въображение от другите. Изискват признание за своята интелигентност, оригиналност и бизнес способности. Никога няма да се съгласят да играят второстепенна роля, винаги искат да бъдат първи и да се открояват сред другите. Плаши ги самата идея, че някой може да ги възприеме като посредствени. Мразят всичко жалко, посредствено и обикновено, включително и този вид хора.

Ентусиасти и смелчаци, мечтаят за свободен, пълноценен и лишен от страх живот, душата им винаги остава млада, жизнена, независима и заинтересована. Те са горди и амбициозни, винаги пълни със смели идеи. Стремят се към това, от което другите се страхуват, решават трудни проблеми и намират изход от ситуации, които изглеждат безнадеждни за другите. Обикновено са добри оратори и обичат споровете.

Тези хора са изобретателни, красноречиви и саркастични, така че дискусията е начин да тренират ума си и да поддържат добра интелектуална форма. Често предизвикват дебати и спорове просто от любов към дискусиите, в които могат да демонстрират остротата на ума си. Човек, който има тази вибрация, предизвиква или възхищение като ярка и необикновена личност, или омраза, ако проявява отрицателните си качества. Но Единиците никога не остават незабелязани.

Отрицателни качества

Отрицателните качества на хората с тази вибрация са егоизъм и жажда за власт, те се стремят да контролират другите и вярват, че винаги са прави, дори противно на фактите. Авторитарни, упорити, лесно се ядосват, винаги искат последната дума и могат да бъдат капризни, цинични или злобни. Единицата не е в състояние да сдържи емоциите си, ако амбицията й е наранена или някой се опита да й наложи волята си. Тя може да бъде твърда и студена, не се интересува от чувствата на другите хора и често презира слабите и уязвимите.

Въпреки факта, че Единиците не са склонни да клюкарстват или съзнателно да унижават другите, те често са твърде директни и не винаги тактични, следователно, често, ако има някакво разногласие в спора, тяхната свободна и своеобразна реч може незабелязано от тях, да стане саркастична и дори обидна. Тези хора могат да бъдат жестоки, те са способни да унищожат атакуващ враг.

Тяхната активност и плам могат да се превърнат в дезорганизация, безгрижие и разсеяност. Ако не се научат на самоконтрол и самодисциплина, могат да загубят най-добрите си качества. Единиците трябва да контролират своята непримиримост и да бъдат по-снизходителни към по-малко способните хора.

Автор-Гладис Лобос

Превод-galaxy-tarot.com