Третата световна война може да започне през май

Третата световна война може да започне през май

Голямото американско затъмнение от 8 април 2024 г., отмина и не се случи нищо, но това означава ли, че в следващите месеци ще е така. Това са въпроси, които вълнуват мнозина.

Както вече писахме в статията Мистичното Американско слънчево затъмнение

премина над седем града наречени Неневия. Такова затъмнение се е случило и на 15 юни 763 г. пр. н. е., преминавайки над асирийската столица Ниневия в средата на царуването на Еровоам II, който управлява Израел от 786 до 746 г. Според 4 Царе 14:25, пророк Йона е живял и пророкувал по време на управлението на Еровоам. Библейският учен Доналд Уайзман предполага, че затъмнението се е случило около момента, когато Йона пристигнал в Ниневия и призовал хората да се покаят.

Равин Бергер отбеляза връзката с Ниневия.

„Точно както Бог изпрати Йона да предупреди Ниневия, Той изпраща това затъмнение като предупреждение към нациите“, каза равин Бергер. „Точно както хората от Ниневия трябваше да се покаят в определен период от време/ 40 дни/, нациите имат ограничен период от време, за да извършат действия на покаяние.“

Много интересна информация изнася сайта endtimesforecaster.blogspot.com, човек на име Марк, оставя следният коментар:

“Слънцето беще центрирано точно над съзвездието Кит, по време на затъмнението. Интересното в това е, че библейският учен Доналд Уайзман намеква, че слънчевото затъмнение се е случило около момента, в който Йона пристига в Ниневия и призовава хората да се покаят, в противен случай градът ще бъде унищожен. Разбира се, хората от Ниневия (Асирия) имаха добра памет за това как един ангел унищожи 185 000 войници за една нощ и когато Йона отправи предупреждението, че Бог ще ги унищожи след 40 дни, освен ако не се покаят, те имаха причина да се притесняват, че този човек вероятно казва истината, така че се разкаяха!

Знаем, че Ниневия имаше 40 дни да се разкая. Четиридесет дни след 8 април е 18 май 2024 г. Може да сте чували това и преди, но числото 68 се появява в сбора на числата за големи световни войни.

Например:

Първата световна война е на 28.07.1914 г.

 28 + 7 + 19 + 14=68.

Втората световна война е 9.01.1939 г.

9 + 1 + 19 + 39 = 68.

Когато Русия нахлу в Украйна, беше 24.02.2022 г.

24 +2 + 20 + 22 = 68.

Сега 40 дни след слънчевото затъмнение е 18 май 2024 г. Още на следващия ден след изтичането на 40-те дни е 19 май 2024 г.

19 + 5 + 20 + 24= 68.

Следователно възможна дата за започване на третата световна война ще бъде този ден. Номерологично са интересни и двете числа 6 и 8, първото е човешко число и говори за изправяне на качествата, докато второто 8-цата, е число извън нашите природни закони.

Както отбелязва автора на същият сайт:

„Всъщност, предишни присъди върху нашата земя са настъпили в резултат на отношението ни към Израел, като например урагана Катрина, когато накарахме Израел да разруши някои от неговите селища. И когато разделим земята на Израел, вярвам, че Бог ще раздели земята ни с огромно земетресение, което геофизически ще разкъса страната на две.

Точно по времето, когато земетресението от 4,8 бала разтърси Ню Йорк миналата седмица, Съветът за сигурност на ООН обсъждаше Израел и техните действия.”

Много е странна самата синхроност на цифрите 4 и 8, който постоянно се появяват:

Дата на затъмнението 4/8

Земетресение 4/8

Изход 4:8 “и продължи Господ: Ако не те повярват, нито послушат гласа на първото знамение, ще повярват, поради гласа на второто знамение.”

Израел е създаден през 1948 и т.н.

Едва ли някой може да отговори точно какво ще се случи в следващите месеци, разбира се може да се предполага дали голямо земетресение или война… Но едно е сигурно Бог предупреждава хората да се покаят и не само в Америка. Светът е затънал в нечистота. Хората не различават добро от зло и не само, на бялото казват черно и на черното бяло.

В духовните среди на Израел се говори, че последните дни ще бъдат изпитание за скромност и злоезичие. Затова трябва по-скоро всички да се покаем, да бъдем скромни и да не говорим лоши неща за другите. Най добре да мълчим, феийсбук, форуми, коментари в сайтове, въобще не трябва да отваряме. Всеки трябва да прегледа собствените си дела. Без значение от вероизповеданието има 7 закона, който са за цялото човечество и в съответствие с тях да коригира поведението си.