везни

Любовен хороскоп зодия Везни

Характеристика на зодия Везни в любовта

Представителите на тази зодия не са от хората, които се влюбват от пръв поглед. Ако това чувство ги посети, те не му се подчиняват сляпо и безогледно. За хората от тази зодия самотата е непоносима, възприемат я като тежко бреме, нещастие, затова активно търсят половинка.

Общественото мнение е от много голямо значение за Везните. Често те жертват искрени, дълбоки, сериозни отношения, за да се свържат с партньор, който е по-изгоден от гледна точка на социалния статус или който е по-блестящ и грандиозен. Въпреки голямата любов, Везните могат да сключат брак по сметка.

За любовния живот на Везните не е необичайно да изпитват чувства към двама души едновременно и да отдават голямо значение и на двете връзки. Дълго време те се опитват да обединят обектите на чувствата си. Везните биха били по-щастливи, ако се доверяват повече на чувствата си, когато вземат решения и се научат да ценят истинската любов.

Любовен хороскоп: мъж Везни

Мъжката половина на зодия Везни е много харесвана от жените не само заради своя чар, добри маниери и красиво ухажване, но и заради способността си да общуват на ниво, недостъпно за много мъже от други зодии. Те имат изострено чувство за красота, добър вкус, който се харесва на нежния пол, галени са от женското внимание и често са разглезени. Везните могат да бъдат изключително умели прелъстители.

Тези мъже са готови да отделят много усилия и време за поддържане на отношенията, защото техният знак символизира партньорството. Мъжете Везни са идеалисти, които се стремят да намерят приятелка, която да ги оцени, да ги разбере – и да им се възхищава. Те не са ревниви, основното е, да имат достатъчно внимание и обич, особено след като самите те често се замесват в различни истории.

Мъжете Везни са отдадени на дългосрочна, стабилна любовна връзка, но опитвайки се да започнат такава, те се забъркват в множество отношения. Много жени винаги се въртят около тях, а Везните, които са дипломатични и нетърпими към конфликти, се страхуват да не наранят нечии чувства и наистина не обичат да казват думата „не“. Най-често такива мъже не разбират, че бързата и честна раздяла е по-хуманна от протакането на безнадежден романс. Желанието да не действат жестоко може да хване Везните в нещастен брак.

Мъжете от тази зодия не губят интерес към жените до дълбока старост и не парадират с победите си над слабия пол. Ако избраницата отделя достатъчно внимание на своя спътник, той става уверен, трансформира се и все повече показва най-добрата си страна.

Любовен хороскоп: жена Везни

Нежната половина на зодия Везни по правило не изпитва големи затруднения в общуването с противоположния пол. Те са очарователни, нежни, внимателни към партньорите си, но в същото време се смятат за главния герой във всяка връзка. За такава жена самата мисъл за нечия любов към нея стопля душата й.

Тя е страхотен майстор в съблазняването на мъже, добра актриса, но понякога влизането в тази роля е твърде емоционално изморително за нея. Това се обяснява и с факта, че в любовта, както и в много други прояви на живота, жените Везни са доста мързеливи. И ако основната потребност е задоволена, човекът е заслепен и подчинен, интересът към него започва да избледнява.

Представителката на тази зодия е непредсказуема, настроението й често се променя, тя мечтае околните да отгатнат нейните пориви и желания. Тя иска да има идеален партньор, но най-често не може да намери такъв в реалния живот.

Жените Везни възприемат любимия като своеобразен „фон“ за себе си, който им помага да изглеждат по най-добрия начин. Неслучайно много от тях инстинктивно се стремят да имат връзки с много по-възрастни от тях заможни мъже, които знаят как да ухажват. Въпреки това, в младостта си, ако не се влюбват във всеки подред, то поне са по-малко придирчиви.

За жените Везни е характерна приятелската раздяла с бившите партньори. Много мъже остават почитатели на тези очарователни създания за цял живот.