близнаци

Любовен хороскоп зoдия Близнаци

Характеристика на зодия Близнаци в любовта

близнаци

Хората, родени под това съзвездие, са изключително противоречиви натури във всичко, свързано с любовта. Имат нужда от лична свобода или поне от илюзията, че я имат. Но в сърцата си те се страхуват изключително много да останат сами, мечтаят да бъдат обичани, да станат обект на нечии грижи и хороскопи

обич.

В същото време да имате работа с тях е много трудно, тъй като те не обичат да признават дори симпатията си, да не говорим за по-силни чувства. Опитите за започване на разговор за любовта с човек от тази зодия водят до факта, че той или тя грациозно ще избегнат разговора по тази деликатна тема или ще преминат в атака, предевявайки претенции към недоверието на партньора.

Близнаците просто не са в състояние да се отдадат изцяло и напълно на някого. В същото време любовта не само не им е чужда, но и могат да се влюбят по-бързо от представителите на много други знаци. Въпреки своята интелигентност и практичност, те са в състояние да развият чувства към някого, с когото обкръжението им е против да се обвързват. Истинската и дълбока любов – може да ги промени много.

Близнаците, за разлика от много други зодии, не са притежателни, така че никога няма да ви накарат да страдате от тяхната ревност. Но техните партньори обикновено имат много поводи за това, тъй като съвместният живот не води до значително стесняване на социалния им кръг. Близнаците се нуждаят от постоянно самоутвърждаване, включително сред хора от противоположния пол.

Началото на една любовна връзка е прекрасно време и за двамата партньори. Близнаците се появяват в целия си блясък, но емоциите им често са повърхностни и фитилът бързо угасва. Напълно възможно е Близнаците да потърсят някой друг да ги вдъхновява. Единствен брак е рядко явление в живота на тази зодия. В същото време, колкото по-късно е сключен бракът, толкова по-големи са шансовете той да продължи дълго време, а може би дори цял живот.

Близнаците не бягат от любовни връзки, дори когато имат постоянни партньори, но като правило такъв „паралелен живот“ носи повече главоболия, отколкото удоволствие.

Любовен хороскоп: мъж Близнаци

За да не се чувстват нещастни, приятелките и съпругите на мъже Близнаци, не трябва да им се посвещават изцяло и особено да не изискват същото от него – тогава любовта има всички шансове да бъде приятна и лесна. Близнаците не обичат любовните им отношения да се превръщат в нещо сложно и драматично. Прекалено сериозните намерения и далечните планове на жената могат да го изплашат.

Мнозина, особено тези, които са имали опит в тясна комуникация с представители на други знаци на Зодиака, отбелязват удивителната природа на любовта на мъж Близнаци – нейната духовност, ефимерност, дистанция от ежедневните страсти.

Любящият Близнак никога няма да остави жена си в беда, позволявайки й да живее с чувство на увереност и спокойствие – докато не реши, че има нужда от нещо друго. От друга страна, любовта му може да приключи по неясни за половинката му причини и той да не й каже причините за решението да си тръгне.

Любовен хороскоп: жена Близнаци

Жените от този знак са много трудни натури, включително и в любовта. В по-младите си години те са непредсказуеми в отношенията, смятайки ги за вид игра. Освен това са склонни неуморно да търсят идеал, но рядко успяват в такива търсения. В мъж, когото харесват, например, заради неговия интелект, предпазливост и т.н., те веднага ще открият други недостатъци, например във външния му вид или в начина му на обличане, и няма да могат да ги пренебрегнат.

Мъжете, които искат да се свържат с жена Близнаци, трябва да имат предвид, че тези дами се характеризират с неизкоренимото желание да прекрояват партньора си по свой начин, да го превъзпитат. Въпреки това с годините те се превръщат в много интересни, чувствени, любящи партньори, прекрасни приятелки и съпруги. Именно любовта им позволява да разкрият цялата многостранност и богатство на своя вътрешен свят.

И все пак тези жени остават двойствени: те едновременно искат любов, грижа, усещане за силно рамо, но второто им “аз” има остра нужда от новост и стимулация и затова поведението им често изглежда много несериозно.

Ако жената Близнаци осъзнае, че любовта си е отишла, тя няма да прекарва време в чудене къде всъщност е изчезнала – тя решително прекъсва връзката и копнее за различна, нова любов. Много е трудно да се подхранват чувствата с тази особа, защото нейният партньор в живота постоянно ще изпитва несигурност, дали избраницата му ще остане с него утре.