телец

Любовен хороскоп зодия Телец

Характеристика на зодия Телец в любовта

телец

Мечтите за любов започват да вълнуват представителите на зодия Телец, особено момичетата, много рано, в юношеството те обикновено вече са влюбени в някого, но тези чувства най-вероятно са едностранни. В тях започват да се влюбват след доста дълго време, когато най-добрите страни на тяхната ярка личност започват да се проявяват.

Любовта от пръв поглед не е за Телците, те не могат да се влюбят за една нощ, чувствата им се формират постепенно, освен ако, средата не попречи на това. Любовта на Телеца е силна, постоянна, проста и честна. Едва ли човек от тази зодия ще поддържа близки отношения, без да изпитва чувства към някого. Това не означава, че ще имат една любов или една връзка за цял живот, но като цяло те са настроени на дългосрочни отношения. Вярно е, че по този път към идеала те могат да преминат през много възможности.

Телецът обича, като дава всичко от себе си, проявява изключително внимание, нежност и трогателност към партньора си. За тези романтични и мечтателни хора любовта е свещена. След като направи избор, Телецът остава верен, ако не завинаги, то за дълго време. Практичният ум и проницателността им помага да предвидят по-нататъшното развитие на любовните отношения и не винаги виждат розови перспективи пред себе си. Но и това няма да е пречка, ако решат, че искат да създадат съюз точно с този човек.

Ако мечтите за щастие влязат в явен конфликт с реалността, Телецът става източник на главоболия за близките си, превръщайки се в апатично, песимистично същество с разбито сърце. Разочарован в любовта, той може да изпадне в тежко положение, да се отдаде на някаква порочна страст, например алкохолизъм или дори наркомания. Освен това може да търси увереност в много любовни връзки, но това се случва по-рядко, подобно поведение не е типично за любовния живот на Телците.

В любовта представителите на знака са настроени собственически; желанието им да притежават безразделно и единствено обекта на своето обожание поражда силна ревност, а понякога ревността на Телеца придобива чудовищни ​​форми. Телците са много чувствени хора и за тях платоничната любов върви ръка за ръка с физическото привличане.

Любовен хороскоп: мъж Телец

В мъжете Телец удивително се съчетават практичността и романтиката. Те няма да съблазняват любимата си с безумни действия или да й обещават планини от злато и въздушни замъци. Те не се нуждаят от момичета или жени, които всички харесват – те се опитват да намерят своята половинка и след като забележат потенциалната избраница, я изучава дълго време, преди да заяви чувствата си.

Мъжете от тази зодия не са склонни да идеализират жените: те ги обичат такива, каквито са, но в същото време поставят много високи изисквания към своите избраници. Признанията в любов не са лесни за Телеца, той не хвърля думите си на вятъра. Любовта, която се е заселила в душата му, той показва по различен начин – с безкрайно внимание, всеотдайност и дори щедрост, което е необичайно за представителите на този знак. За своята любима мъжът Телец няма да купи куп евтини бижута, а по-скоро ще подари едно нещо, но наистина качествено и скъпо. Ако нивото на доходите му позволява, ще бъде щастлив да обгради любимата си жена с лукс и независимо от дебелината на портфейла си, ще се опита да задоволи нейните различни нужди и дори капризи.

Но веднъж постигнал взаимност, този мъж оттогава нататък ще счита тази жена за своя собственост с всички произтичащи от това последици, категорично отказвайки да й се подчини и защитавайки гордостта си по всякакъв възможен начин. Ако избраницата му го измами или извърши предателство, тя едва ли ще може да разчита на прошка. Такива мъже често създават впечатлението, че са твърде дебелокожи и бавни, за да имат бушуващи страсти в душите си, но това впечатление е измамно. Ако избраницата първоначално откаже реципрочност на мъж Телец, тогава тя едва ли ще види какъв болезнен удар е нанесла на душата му.

Любовен хороскоп: жена Телец

Въпреки цялата си сдържаност, уравновесеност и липса на емоции, тя е много съблазнителна. Кратките връзки и необвързващите афери обаче не са за нея. Има нужда от чувство на сигурност и увереност, иска любовта, която се появи в живота й, да донесе стабилност.

Нейният човек ще трябва постоянно да доказва сериозността на намеренията си. Когато жената Телец най-накрая повярва в тях, почувства се обичана, желана, идеал за своя партньор в живота, тя ще стане за него любящ, уравновесен и много предан приятел. Ако някой говори негативно за нейния избор, тя няма да му обърне внимание, защото предпочита да живее според собствения си ум.

Жената Телец е искрена и открита в отношенията. Представителките на тази зодия не са склонни към кокетство, никога няма да се представят за такива, каквито не са. Когато жената Телец се влюбва и изгаря от страст към своя избраник, това допринася за проявлението на нейните най-добри качества, заложени от природата. В същото време жената Телец в никакъв случай не е алтруист: тя изисква не по-малко, отколкото дава. В любовта тя е собственически настроена и отказва да споделя мъжа, с когото е свързала живота си, с никого, дори и с майка му.