рак

Любовен хороскоп зодия Рак

Характеристика на зодия Рак в любовта

рак

Хората, родени под знака на Рак, се отличават с повишена емоционалност и чувствителност, което не може да не се отрази на поведението им в любовта. Друга важна черта е голямата им привързаност към семейството, особено към родителите. За Раците е важно да успеят навреме да се откъснат от майка си и да започнат да живеят собствения си живот. От това до голяма степен зависи дали животът им ще бъде богат и щастлив или просто ще премине в търсене на неизвестното.

В младостта си Раците са предимно мечтатели и романтици, очакващи чудодейното пристигане на истинската вечна любов. Във въображението си рисуват картина на бъдеща идеална връзка, искат да видят партньор до себе си, който да ги подкрепя във всичко, да разбира мислите им и да насърчава действията им. Често Раците се ядосват на себе си заради високите си изисквания. Ако влюбените Раци получат това, за което мечтаят, тогава те ще се отдадат на чувствата си изцяло и напълно, ще посветят себе си и живота си на любимия човек, като същевременно ще покажат най-добрите човешки добродетели.

От друга страна, неудовлетвореността на Рака в любовта и в личните отношения превръща живота им в непоносимо мъчение и по правило и за двамата партньори. Хората от тази зодия често се разочароват от своите избраници, изолират се или търсят подкрепа от близки роднини.

Раците проявяват изключителен собственически инстинкт, те са способни на деспотично поведение и в този случай действат много изтънчено. Ако обичат с цялата си душа, тогава те стават слепи и глухи за увещанията на другите за недостатъците на техните избраници. В частност, жената Рак ще подкрепи любимия си, дори той да се окаже престъпник, алкохолик или наркоман.

Представителите на тази зодия са много ревниви, но умеят да сдържат негативните прояви на това чувство, поради което партньорът им може дълго време да не подозира, че ревнуват.

Любовен хороскоп: мъж Рак

Мъжът Рак не е склонен към агресивни атаки, за да спечели сърцето на жената. Той галантно ще се грижи за избраницата си, ще й покаже всякакви признаци на внимание, но определено ще си остави път за бягство за бързо отстъпление: тези мъже са много уплашени от перспективата за отказ. Влюбеният мъж Рак мечтае жена му да живее според неговите идеали. Той ще стане неин смел защитник, но в този случай не говорим за напомпани мускули, а готовността да покаже вътрешна сила.

Има категория мъже Рак, които са в постоянно търсене на партньор, който е възможно най-близо до техния идеал. Ако търсенето продължи твърде дълго, това може да доведе до депресия. Често потенциалът на тези представители на знака се разкрива чрез съюз с опитна, по-възрастна жена.

Любовен хороскоп: жена Рак

Тези жени са невероятно романтични, в по-голямата си част именно в любовта жените Рак виждат основната тайна и смисъл на живота. Заедно с това те развиват доста консервативна, ако не и старомодна представа за личните отношения. Самата й външност кара мъжете да искат да я вземат под крилото си. Това са в по-голямата си част нежни, привързани, чаровни и леко срамежливи хора.

В любовта жените Рак предпочитат смирение, позиция на подчинение, дори до степен на морално робство. Такива жени са насочени преди всичко към намирането на най-добрия баща за бъдещите си деца, като често надценяват достойнствата на избраника. Но има напълно противоположна категория Раци – арогантни, които в любовните отношения се опитват да се издигнат на пиедестал, недостъпен за мъж.