стрелец

Любовен хороскоп зодия Стрелец

Характеристика на зодия Стрелец в любовта

стрелец

Представителите на зодия Стрелец са си спечелили славата на истински Дон Жуани. Мъжете често не виждат нищо престъпно в паралелни връзки с няколко дами и бързо прекъсват скучните отношения. А жените от тази зодия, макар и по-предпазливи, също имат много случайни връзки зад гърба си.

Стрелците са способни да се влюбят от пръв поглед, но пламналото чувство може да ги напусне със същата скорост. Когато това се случи, те не съжаляват, не се притесняват и искрено се учудват, когато партньорите, които са напуснали, оплакват раздялата. Тези хора не виждат смисъл да се придържат към привързаности с всички сили, защото всичките им надежди и мисли са свързани с утрешния ден. Те лесно се отказват от миналото.

Родените по това време често избират партньори, които по някакъв начин се отличават от останалите и не приличат на тях. Това може да бъде различна националност, социален произход, религиозни възгледи и др. В същото време Стрелците са в състояние да предизвикат обществото и да жертват много в името на моментната любов. Те често обичат да имат романтични връзки с хора, които са много по-млади или, обратно, по-възрастни от тях.

Когато самите Стрелци са изоставени, те също не са склонни да скърбят дълго и безутешно по този повод. Те са свикнали да мислят позитивно и вярват, че им предстоят още много нови връзки и партньори – и всичко това като минимум няма да бъде по-лошо. По правило тези хора винаги имат „резервни опции“, свързани с миналото им. Ако Стрелците не искат да бъдат сами, те обикновено бързо успяват да намерят нова половинка.

Любовен хороскоп: мъж Стрелец

За мъжа Стрелец всяка нова любов е още едно житейско приключение, път, по който никога не е минавал. Това е мъж, който винаги търси идеала и по този път очарова огромен брой жени. Те са възхитени от неговата искреност, интелигентност, жизнерадост, сексуалност, чувство за хумор и като цяло изключително приятно прекарване в компанията му.

Мъжът Стрелец предпочита да приема нещата несериозно и не толерира нищо помпозно, изкуствено или претенциозно. Той е по-склонен да покани дама на среща не в ресторант, а да хапне в лятно кафене и това не е въпрос на скъперничество – така се чувства по-удобно.

Въпреки факта, че мъжът Стрелец натрупва много опит в любовта, той не се стреми да го демонстрира или подобри. Това е страстен, пламенен човек, но неговите емоции и чувства са плитки. Той се отнася към жените с ентусиазъм, за него е важно да изпитва радост от връзката, която няма да бъде помрачена от никакви трудности. Мъжът от тази зодия е непретенциозен, весел, несложен и се дразни от прекалено сериозния, претенциозен подход към любовта.

Стрелците мразят всякакви конфликти, особено шумните и се опитват да ги избягват по всякакъв начин. Въпреки доста лекото отношение към любовта, много от тях стават ревниви, превръщайки живота на своите спътници в кошмар.

Любовен хороскоп: жена Стрелец

Любовта за жените Стрелци е своеобразно предизвикателство, протест на свободолюбивата душа срещу ограниченията и скуката на ежедневието. А понякога дори е игра, която е интересна за момента. Но докато изтече този период, тя ще бъде отличен партньор. За разлика от много жени, които приемат любовта възможно най-сериозно, жената от тази зодия не я вижда като единствен смисъл на съществуване. За нея е важно да има до себе си не просто любим, а човек, който да й стане приятел и да споделя нейните хобита и желание за активен начин на живот.

Когато преминава през поредният роман, жената Стрелец не винаги ясно разбира до какви последствия може да доведе. Често тя го разглежда само като един от етапите от живота, след който ще дойде нов – може би с нов партньор. В своето лекомислие тя е способна да бъде жестока, без да взема предвид факта, че прекъсването на една връзка може да се превърне в сериозна психологическа травма за някого.

Тя наистина обича да флиртува, радва се на самия процес на развитие на отношенията. Мъжете са пленени от нейната непринуденост, лекота и пълна липса на илюзии. Но веднага щом жената Стрелец намери истинската голяма любов, тя се превръща във верен приятел, готов да не забелязва нищо в своя избраник, освен заслугите.

След като наистина се привърже към някого, тя не приема взаимното предателство. Жените Стрелец рядко свързват съдбата си с някого, за да подобрят социалното или финансовото си положение, те обикновено се водят от любовта. Но те са склонни към извънбрачни, макар и постоянни връзки, бракът им изглежда като загуба на всички права на независимост.