скорпион

Любовен хороскоп зодия Скорпион

Характеристика на задия Скорпион в любовта

скорпион

Скорпионите изобщо не са склонни съзнателно да демонстрират пред другите своята решителност, самоувереност и воля. Най-често те искат да изглеждат спокойни и дружелюбни. Връзките с представители на зодия Скорпион обаче могат напълно да прекроят живота на близките им хора.

Скорпионите се отличават с невероятна чувственост. Имат предразположеност към ексцесии и това важи в най-голяма степен за любовния живот. Те обичат и презират с еднаква страст, отношенията с тях могат да бъдат както много топли, така и да се превърнат в безкрайни битки: те не приемат половинчати неща и междинни състояния.

Скорпионите са самодостатъчни хора, но цялата им душа е насочена към намирането на хармонични отношения в любовта. Високото самочувствие не им позволява да бъдат безразлични към пораженията на любовния фронт.

Често обстоятелствата им пречат да създадат щастлив съюз с любимия човек и в този случай не бързат веднага да търсят заместник. Верността на техните чувства може да се съхрани в продължение на много години. Тези хора живеят и с ума, и със сърцето си, а в любовта се вслушват предимно в аргументите на последното.

Скорпионите в по голямата си част са убедени, че идеалната им половинка ги чака някъде. Когато любовта ги сполети, те стават много уязвими и крехки същества. Нуждаят се от човек, който е в състояние да разбере вътрешния им свят, техните страхове, надежди и амбиции. Скорпионите чувстват и разбират добре хората, те не се нуждаят от партньори, които се смятат изключително за център на Вселената. Те искат да предизвикат взаимно чувство в сърцето на човек, който знае как да обича истински.

Дори страстно влюбеният Скорпион изпитва нужда периодично да се усамотява. Ясно се вижда желанието на хората от този знак, независимо от пола, да са лидери в любовния съюз. Много по-рядко се съгласяват да се подчиняват, но никога не смятат пълното равенство на партньорите за разумно и приемливо. Това са силни хора, със силно развито чувство за собственост. Ревността на Скорпиона се основава именно на желанието да притежава напълно любимия човек. Ако обаче тяхната половинка ревнува, те няма да търпят това дълго.

Влюбените Скорпиони са много лесни за нараняване, понякога могат да бъдат отмъстителни и да насочат „жилото” си към тези, които обичат. Но една дълбока, изключително доверителна връзка със Скорпион, който е отворил душата си за партньора си, е много ярко, интензивно преживяване, което може да засенчи всички сложности на тази сложна човешка природа.

Любовен хороскоп: мъж Скорпион

Той има силата да завладее женското сърце буквално от пръв поглед. Ако не се получи от първия път, със сигурност ще се получи от втория, третия и така нататък, защото Скорпионите са свикнали да постигат своето. Те са способни да бъдат истински джентълмени, майстори на ухажването. Основното нещо, което интересува мъжете Скорпиони в любовните отношения, е емоционалната интензивност, но в същото време тя трябва да бъде доста равномерна.

Дори кратките връзки с тяхно участие остават завинаги в паметта и сърцето. Любовта на мъжа Скорпион е покана за специален свят, изпълнен с ярки усещания и дълбоки чувства. Жалко, че този свят не е издръжлив: Скорпионите се характеризират с неочаквани промени в чувствата, така че много жени в техният живот бързо губят статуса на партньор, превръщайки се просто в приятел.

Любящият мъж Скорпион може да се държи доста грубо в присъствието на другите, той не обича прекомерната нежност и понякога се държи жестоко към половинката си на обществени места. И само когато остане сам, дава воля на истинските си чувства.

Любовен хороскоп: жена Скорпион

Мъж, който е имал любовни отношения с жена Скорпион, едва ли някога ще забрави за тази страстна и пълна с непредсказуемост връзка, както и за нея самата – невероятен човек. Блестящата интуиция помага на тези жени, да отсеят кандидатите за ръката и сърцето им и да открият човек, който може да им съвпадне напълно. Жените Скорпион са завоеватели, те знаят как да съблазняват мъжете и като правило отсрещната страна няма друг избор, освен да се предаде на техния вълнуващ плен.

Въпреки това да обичаш жена Скорпион, тази могъща жена, не е лесно. Тя иска животът на партньора й да е под неин пълен контрол, а ревността й няма граници. След като е бил в райската градина, човек може внезапно да се окаже в ада, създаден за него от жената, която обича. Тази дама може да отпива с едната ръка да ласкае, а с другата, грациозно увита около врата, ще удуши непокорната си жертва.