риби

Любовен хороскоп зодия Риби

Характеристика на зодия Риби в любовта

риби

Точно както Световният океан е дом на безброй видове риби, толкова са и типовете хора, родени под това съзвездие. Сред тях има мъже, които няма да пропуснат нито една пола, а има и такива, които цял живот всеотдайно обичат една жена. Представителките на нежния пол също могат да бъдат фатални съблазнителки, които имат много романи, освен отношенията в брака, и верни партньори в живота, които буквално се разтварят в любимия човек, поставяйки всичко на олтара на споделения живот. И все пак в живота се срещат повече от типа верни Риби.

Любовта има специално значение за представителите на зодия Риби. Тя е в състояние да ги хвърли в дълбините на ада и да ги издигне на седмото небе от щастие. Сърцата им са изпълнени с голямо разнообразие от чувства и тайни, които е невъзможно да бъдат разгадани. Рибите са големи мечтатели и тяхната любов не може да се представи без игра на въображението и фантазията, те обожават състоянието на влюбеност.

За представителите на зодия Риби не е характерна любовта от пръв поглед и бързото развитие на връзките. Самите те често не могат да определят „отправната точка“. Рибите, повече от другите могат да обичат чисто платонично най-дълго време, без да изискват интимност. Постиженията изобщо не са в техния стил: Рибите и от двата пола могат да бъдат много ревниви, но няма да се борят яростно за обекта на страстта си, поради което са много лесна плячка за своите съперници. В същото време самите те ще страдат много, но няма да тръгнат да изясняват отношенията или да правят сцени на ревност.

Любовта и саможертвата често вървят ръка за ръка с тях. Тези духовни, чувствителни създания виждат една от основните си цели в живота като създаване на най-удобните условия за своите близки. По-често от другите знаци спътниците на Риби са хора с ограничени физически възможности или морални недостатъци, придобивайки в тях надеждна опора в живота. Рибите са толкова внимателни към своите избраници, че за независимите хора това може да изглежда ненужно и натрапчиво. Те ще отвърнат с безусловна отдаденост, ако нито за минута не се усъмнят, че техният любим човек, също ги обича и наистина има нужда от тях.

За Рибите е трудно както да започнат връзка, така и да я прекратят, те се колебаят дълго време, преди да напуснат човек, с когото връзката е престанала да носи радост.

Любовен хороскоп: мъж Риби

Мъжете от тази зодия обикновено изобщо не изглеждат като брутални „мъжкари“, но са много привлекателни за жените. Причината се крие в тяхната фина психическа организация, способността перфектно да виждат и оценяват достойнствата на жената като индивид, като личност и способността да обръщат внимание изключително на най-добрите страни на тяхната природа. Рибите първоначално не са настроени за голям брой любовни връзки, но тяхната природа е такава, че мъжът едва ли ще бъде доволен от връзка с една жена.

Любовният хороскоп за мъжете Риби указва, че в живота им ще има много рисковани, тайни връзки, обикновено с омъжени дами. Когато избират партньори, мъжете Риби често грешат: той избира тези, които не са подходящи за него, и прави това с незавидна регулярност.

В същото време влюбеният мъж Риби е способен на всичко за жената която обича, той ще стане за нея грижовен, внимателен, искрен, романтичен спътник, който ще задоволи всички нейни нужди, включително духовни.

Любовен хороскоп: жена Риби

Присъствието на жените Риби в живота на мъжете ги прави по-грижовни, внимателни, силни, тези дами помагат да се разкрие естествената им мъжественост. Те са в състояние да завладяват с лекота, но отношението им към любовта не може да се нарече несериозно. Целият им живот е изграден около това. Ако всичко е наред в любовта жената Риби вижда целия свят в цветовете на дъгата. Ако е нещастна в любовта, всичко останало просто губи смисъл.

Тази жена може да даде сърцето си на слаб мъж, към когото ще се отнася грижовно, като майка или на силен, авторитарен мъж, който в същото време ще е в състояние да й осигури защита и подкрепа. Докато представителите на други зодиакални знаци отчаяно се борят за запазване на независимостта си, жената Риби, напротив, се стреми да се разтвори в партньора си и мечтае за пълно сливане на душите. За целта тя е готова, ако е необходимо, да се промени напълно, да се превърне в идеал за любимия си, но в същото време успява да запази мистериозност и чар, недостъпни за много други.