дева

Любовен хороскоп зодия Дева

Характеристика на зодия Дева в любовта

дева

За представителите на зодия Дева е много трудно да се срещат с нови хора и да създават нови връзки, те са затворени и ограничени, трудно им е да говорят за възникващите чувства, така че пропускат много добри шансове. Ако се влюбят, ще им трябва време внимателно да обмислят какво се случва. Те често се отнасят към любовната страст, като към проблем, като към заболяване, което може да се лекува с аргументите на разума. В началния етап те инстинктивно се опитват да попречат на чувствата да се развият, криейки ги зад насмешки, но в крайна сметка привързаността може да се окаже изключително силна. Девите страдат много от неизвестността и несигурността на отношенията.

Ще отнеме много време и търпение, за да запалите огъня в сърцето на Дева, но когато това се случи, пламъкът ще гори много силно. В случая с тази зодия е по-уместно да говорим за духовно привличане, а не за физическа страст.

Девите искат личните им отношения да са благопристойни, дълбоки и чисти. Те не знаят как и не умеят да показват емоциите си твърде ясно – за тях говорят действията и постъпките им, вниманието и нежността към партньора. Ако Девите решат да изразят чувствата си, те го правят много фино и елегантно. Отстрани често изглеждат студени и арогантни, но за своите избраници стават верни, надеждни и достойни партньори в живота.

Свободните Деви често могат да си позволят дребни афери и романи, но ако се влюбят, ще останат верни докрай. Девите смятат взаимното уважение и разбирателство за основа на любовния съюз. Те не са ревниви в общоприетия смисъл на думата, но се отнасят към партньорите си като към собственост. Ако партньорът се държи неадекватно, съюзът ще се разпадне, те дори могат да прекратят връзката на етапа, когато всичко изглежда едва започва. Любовният живот на много Деви е белязан от развод, голяма част от представителите на тази зодия остават самотни за цял живот.

Любовен хороскоп: мъж Дева

Жена, която не може да си представи любовта без нейните романтични атрибути – сладката лудост, луксозните букети и серенади под прозореца – ще бъде силно разочарована от мъжа Дева. Девите са материалисти до мозъка на костите си, проявяват знаци на внимание но по съвсем друг образ. В любовта обаче те се проявяват много различни начини.

Мнозина намират щастие, като се представят пред своите избраници като дискретни, но чаровни, искрени хора, готови да споделят радостите и скърбите на своя любим. Има и „по-студени“ мъже Дева, които предпочитат самотата с периодични любовни връзки пред брака. Сред Девите може да намерите и фенове на „чистия секс“, но те са малко и в този случай няма смисъл да говорим за духовна привързаност.

Любовен хороскоп: жена Дева

Отстрани може да изглежда, че жените Дева са безразлични към мъжете, но това изобщо не е така, те просто дълго време не дават воля на чувствата и емоциите, дори насаме със себе си. Те винаги имат обмислени и подготвени пътища за евакуация, дори когато няма предпоставки за това. За да позволи да бъде въвлечена в дълбока, сериозна връзка, жената от зодия Дева се нуждае от много време за подготовка и обмисляне. Тя безусловно вярва в истинската любов, но също и в това че такава рядко се случва в живота, а Девата се страхува от разочарования.

Ще мине време и тази жена ще се отдаде на любимия с цялото си същество, но не и външно. Разумът и самоконтролът никога не напускат Девата и тя смята публичните прояви на чувства за неприемливи. Ако партньорът може да затвори очите си за липсата на романтичен, сантиментален компонент във връзката, тогава той ще намери спътник, който ще го подкрепя и ще го обича вярно и безкористно. Тя обаче ще изисква същото и от него.