водолей

Зодия Водолей

водолей

Водолеят е независим, свободолюбив и не обича да се подчинява на правила. Той е бунтар и търси нови идеи и начини на живот. Оригинален, ексцентричен и не се страхува да бъде себе си. Той е иновативен и умее да мисли нестандартно. Водолеят е идеалист и се бори за справедливост и равенство. Хуманист и се интересува от проблемите на обществото.

Той е бщителен, дружелюбен и обича да е сред хора. Умее да общува и да създава приятелства. Също е интелигентен, любознателен и обича да учи. Отворен към нови знания и идеи.
Прогресивен и отворен към промяната, не се страхува от бъдещето и е готов да посрещне новите предизвикателства.

Негативно Водолеят може да бъде непостоянен и да променя често мнението си. Той трудно се задържа на едно място и търси нови преживявания. Може да бъде ексцентричен и да се държи по странен начин. Не се интересува от мнението на другите и не се страхува да бъде различен.

Водолеят може да бъде инат и да не приема чуждо мнение. Също така да е хладен и дистанциран. Той не обича да показва чувствата си. Може да бъде непрактичен и да не умее да се справя с ежедневните задачи.

Във взаимоотношенията Водолеят е свободолюбив и не обича да се обвързва. Търси приятелство и интелектуална стимулация в във връзките. В любовта е непредсказуем и не е склонен да демонстрира бурни емоции. Той е добър родител, отворен, прогресивен и се стреми да даде свобода на децата си. Водолеят е верен приятел, лоялен, надежден и винаги готов да помогне.