козирог

Зодия Козирог

козирог

Козирогът е отговорен, дисциплиниран и целеустремен. Той е амбициозен и се стреми да постигне успех в кариерата си. Практичен, реалистичен и не витае в облаците. Той умее да планира и да организира. Търпелив и упорит, не се отказва лесно от целите си и е готов да работи упорито, за да ги постигне. Умее да контролира емоциите си, хладнокръвен е и не се поддава на чувствата си.

Козирогът е пестелив и не обича да харчи пари безразсъдно. Той е предпазлив и умее да управлява финансите си. Търси стабилност и сигурност. Не обича рисковете и предпочита да се придържа към правилата. Сериозен и целеустремен, не обича да губи време и не се интересува от глупости.

Негативно Козирогът може да бъде песимистичен и да се фокусира върху негативните аспекти на живота. Хладен и дистанциран, не обича да показва чувствата си и може да се държи отчуждено. Може да бъде инат и да не приема чуждото мнение. Материалистичен и се фокусира върху материалните блага.

Във взаимоотношенията Козирогът е верен, лоялен и надежден партньор. Той търси стабилна и дълготрайна връзка. В любовта е сдържан и не е склонен да демонстрира бурни емоции. Той е търпелив и грижовен. Добър родител, отговорен, дисциплиниран и се стреми да осигури най-доброто за децата си. Верен приятел, лоялен, надежден и винаги готов да помогне.