лъв

Зодия Лъв

лъв

Лъвовете са уверени, самоуверени и целеустремени. Те знаят какво искат и не се страхуват да го преследват, вярват в себе си и в способностите си. Лъвът е естествен лидер. Той е роден да ръководи, вдъхновява и мотивира хората.

Щедър и великодушен, обича да дарява и да помага на другите.
Лъвовете са креативни и артистични, умеят да се изразяват по много различни начини. Страстни и енергични, знаят как да се наслаждават на живота и да го живеят пълноценно.

Лоялен и верен, той е доверен приятел и защитник на близките си. Лъвът е горд и може да бъде суетен. Той държи на мнението на другите и се стреми да бъде одобрен. Също така може да бъде доминантен и авторитарен, обича да контролира и да е в центъра на вниманието.

Негативно Лъвът е горд и много суетен. Може да бъде инат и упорит. Той трудно приема чуждото мнение и не обича да се отказва от идеите си. Лъвовете са нетърпеливи и искат всичко да се случва веднага. Могат да бъдат драматични и театрални. Те обичат да са в центъра на вниманието и често преувеличават емоциите си.

Във взаимоотношенията Лъвовете са верни, лоялни и любящи партньори. Те търсят силна и емоционална връзка. В любовта са страстни и романтични, умеят да правят големи жестове и да показват любовта си по забележителен начин. Лъвовете са добри родители. Те са горди, подкрепящи и щедри към децата си. Те са забавни приятели, обичат да организират събирания и да забавляват приятелите си.