рак

Зодия Рак

рак

Раците са емоционални, чувствителни и грижовни. Умеят да съпреживяват и да се грижат за околните. Интуитивни и умеят да усещат емоциите на другите хора. Емпатични и може да се поставят на мястото на отсрещния. Раците търсят сигурност и стабилност. Те се чувства добре в уюта на дома си и сред близките хора. Раците са редпазливи и не обичат да рискуват, предпочита да обмисля добре решенията си, преди да вземат решение.

Грижовни и майчински настроени, обичат да се грижат за близките си и да им осигуряват комфорт и емоционална подкрепа. Ракът е привързан към семейството и близките си. Той цени традициите и обича да прекарва време с любимите си хора. Тези хора са чувствителни и лесно се нараняват. Мнителни са и не обичат критиката.

Склонни са към промени в настроението. Може да бъдат весели и щастливи в един момент, и тъжни и депресирани в следващия. Раците имат богато въображение и умеят да мечтаят. Креативни са, лесно намират нестандартни решения. Умеят да създават усещане за сигурност и комфорт. Верни и надеждни приятели, на които може да се разчита.

Негативно Раците може да бъдат емоционално зависими от другите хора. Нуждаят се от постоянна подкрепа и одобрение, което може да ги направи уязвими. Прекалено са чувствителни и лесно се обиждат, не приемат критиката. Могат да бъдат песимистично настроени, често да се фокусират върху негативните аспекти на живота, което да ги направи потиснати. Могат да бъдат ограничени в мисленето си и да не приемат нови идеи.

Във взаимоотношенията Ракът е верен, лоялен и грижовен партньор. Той търси дълбока и емоционална връзка. В любовта е романтичен и чувствен, мее да създава уютна и комфортна атмосфера за любимия човек. Ракът е добър родител. Той е грижовен, любящ и посвещава много време и енергия на децата си. Лоялен и надежден приятел. Той винаги е готов да помогне на приятелите си в нужда.