телец

Зодия Телец

телец

Телците са надеждни, лоялни и практични. Те са хора, на които може да се разчита. Спокойни, търпеливи и уравновесени, те не се изнервят лесно и умеят да контролират емоциите си. Телците ценят стабилността и сигурността, те не обичат промените и предпочитат да знаят какво да очакват. Умеят да се наслаждават на хубавите неща в живота, обичат вкусната храна, красивата природа и комфортния дом.

Те са практични и реалистични, не витаят в облаците и предпочитат да стъпват здраво на земята. Също така Телците са търпеливи и упорити, не се отказват лесно от целите си и са готови да работят упорито, за да ги постигнат. Телците са състрадателни и грижовни, интересуват се от проблемите на другите и са готови да им помогнат. Уверени и целеустремени, знаят какво искат и са готови да го постигнат.

Негативно Телците могат да бъдат упорити и инатливи, не обичат да променят мнението си и трудно приемат чуждите идеи. Могат да бъдат доста материалистично настроени. Те ценят материалните блага и понякога са прекалено привързани към тях. Също така са доста лениви и предпочитат да се излежават, вместо да се занимават с активна дейност. Могат да бъдат ревниви, те не обичат да делят любимите си хора и вещи. Ограничени в мисленето си и не приемат нови идеи.

Във взаимоотношенията с другите Телците са лоялни и предани партньори. Те търсят стабилна и дълготрайна връзка. В любовта са романтични и чувствени. Умеят да създадат уютна и комфортна атмосфера за любимия човек. Отговорни и грижовни родители, стараят се да осигурят на децата си всичко необходимо за един щастлив живот. Телците са добри приятели. Те са лоялни, търпеливи и винаги готови да помогнат.