риби

Зодия Риби

риби

Рибите са състрадателни, емпатични и грижовни. Те умеят да усещат емоциите на другите хора и да се поставят на тяхно място. Те са мечтателни, романтични и витаят в облаците. Креативни са и имат богато въображение. Имат силнна интуиция и умеят да разгават тайни, също са емоционално интелигентни.

Рибите са готови да се жертват за другите. Те са безкористни и не търсят признание. Чувствителни и раними, лесно се обиждат от думите и действията на другите. Адаптивни са и умеят да се приспособяват към всякакви ситуации. Те са гъвкави и не се страхуват от промяната.

Негативно Рибите могат да бъдат несигурни и да се съмняват в себе си. Те трудно вземат решения и се нуждаят от подкрепа. Често могат да бягат от реалността и да се затварят в себе си. Страхуват се от трудностите и предпочитат да избягват конфликтите. Лесно могат да се самозаблуждават и да не виждат истината. Понякога са лениви и предпочитат да не полагат големи усилия. Могат да бъдат зависими от мнението на другите, нуждаят от одобрение и не умеят да отстояват собственото си мнение.

Във взаимоотношенията Рибите са лоялни, всеотдайни и грижовни партньори. Те търсят дълбока и емоционална връзка. В любовта са романтични, мечтателни и се нуждаят от много внимание.Те са добри родители, грижовни и се стремят да осигурят най-доброто за децата си. Верни приятели, те са лоялни, дискретни и винаги готови да помогнат.