скорпион

Зодия Скорпион

скорпион

Скорпионите са страстни, интензивни и решителни. Умеят да се фокусират върху целите си и да ги преследват с упоритост. Имат силна воля и не се отказва лесно. Те са упорити и целеустремени, дълбоки и емоционални. Усещат емоциите на другите хора и се свързват с тях на дълбоко ниво. Скорпионите са мистериозни и трудно се разкриват, не обичат да говорят за себе си и предпочитат да пазят тайните си. Скорпионите са смели и не се страхуват от трудности, готови са да се изправят срещу опасностите и да рискуват.

Скорпионите са магнетични и привличат вниманието на хората. Имат силна аура и умеят да завладяват. Хората родени под този знак са сексуални и чувствени, има силно либидо и умеят да се наслаждават на живота. Може да бъдат ревниви и с чувство за притежаване. Не понасят конкуренцията и се борят за това, което искат. Имат силна интуиция и умеят да разгадават тайни. Усещат лъжите и не може да бъдат измамени лесно.

Негативно Скорпионите може да бъдат доста отмъстителни и не прощават лесно. Помнят обидите и търсят начин да си отмъстят. Също може да крият гнева си и да го изразяват по нездравословен начин. Стават твърде деструктивни, когато са ядосани или наранени. Убедени, че винаги са прави не приемат чуждо мнение.

Във взаимоотношенията Скорпионите са верни, лоялни и страстни. Търсят дълбока и емоционална връзка. В любовта са всеотдайни, но и ревниви. Нуждаят се от емоционална близост и не понасят изневярата. Скорпионът е добър родител. Той е грижовен, покровителствен и се стреми да осигури най-доброто за децата си. Верен приятел, лоялен, дискретен и винаги готов да помогне.