везни

Зодия Везни

везни

Везните са дипломатични, учтиви и умеят да разрешават конфликти. Те търсят баланс и хармония в отношенията си с хората. Имат силно развито чувство за справедливост, не понасят несправедливостта и се борят за равнопоставеност. Често се колебаят и им е трудно да вземат решения. Те обмислят всички аспекти на проблема, преди да вземат решение.

Везните са общителни, забавни и обичат да са сред хора. Умеят да водят разговори и да създават приятелства. Имат чувство за естетика и красота, ценят изкуството, музиката и красивите вещи. Везните са романтични и мечтателни, търсят истинската любов и идеална връзка.

Негативно Везните могат да бъдат непостоянни и да променят мнението си доста често. Трудно се ангажират за дълго време. Също така могат да бъдат лениви и да предпочитат да не полагат усилия или избягват работата. Търсят лесните начини и често отлагат задачите. Също така са много наивни и се доверяват лесно на хората. Често стават жертва на измамници. Могат да бъдат зависими от мнението на другите. Те се нуждаят от одобрение и не умеят да отстояват собственото си мнение.

Във взаимоотношенията Везните са търпеливи, грижовни и лоялни партньори. Те търсят баланс и хармония в отношенията си. В любовта са романтични и мечтателни, нуждаят от внимание и обич.Те са добри родители, търпеливи, грижовни и се стремят да осигурят най-доброто за децата си. Добри приятел са, общителни, забавни и винаги готови да помогнат.