стрелец

Зодия Стрелец

стрелец

Стрелецът е свободолюбив, независим и обича да пътува. Той не понася ограниченията и търси нови хоризонти. Оптимист и винаги гледа напред. Умее да вижда хубавото във всяка ситуация и не се отказва лесно. Авантюрист е по душа и обича да изпробва нови неща. Отворен към нови идеи и не се страхува от рискове.

Стрелецът е честен и директен, не обича лъжите и предпочита да казва истината, дори и да е болезнена. Щедър и великодушен, той обича да дарява и да помага на другите. Има чувство за хумор и умее да развеселява хората. Забавен, остроумен и обича да се шегува.

Негативно Стрелецът може да бъде непостоянен и да се отегчава лесно. Трудно се задържа на едно място и търси нови преживявания. Може да бъде небрежен и безотговорен, не винаги мисли за последиците от действията си и често се забърква в неприятности. Хората под този знак са безразсъдени и поемат ненужни рискове. Може да бъдат доста нетактични и да говорят без да мислят. Ненадеждни са и не изпълняват обещанията си.

Във взаимоотношенията Стрелеците са забавни, оптимистични и свободолюбиви. Търсят вълнуваща и интелектуално стимулираща връзка. В любовта са страстни и романтични. Обичат да флиртуват и да се влюбват, но трудно се обвързват. Стрелецът е добър родител, той е забавен, приключенски настроен и винаги насърчава децата си да изследват света. Лоялен е, но не винаги надежден приятел. Винаги е готов да помогне, но понякога може да отмени плановете си в последния момент.