Знаците на дланта

Знаците на дланта – показващи имате ли екстрасензорен талант

Всеки човек има психически способности. Това се доказва от специалните знаци на дланите. Всеки от тях разкрива един от аспектите на специална дарба, било то ясновидство, талант за окултизъм или лечителство. Екстрасензорната дарба, както всяка друга, трябва да се развива. Само тогава ще може да се прояви напълно. Някои знаци на дланта, ще ви помогнат да разберете по-добре коя посока да изберете.

1. Кръст върху горната фаланга на показалеца показва склонност към ясновидство. Но този дар най-често се проявява след силен стрес, например сериозна катастрофа или смърт на близки. Притежателите на този знак могат в определени моменти буквално да виждат картини от бъдещи събития. Най-добрият начин да се възползвате от тази способност е да се занимавате с проповядване, тъй като „кръстът“ също е индикатор за добри отношения с църквата.

2. Триъгълник на средната фаланга на средния пръст се появява в резултат на изучаване на окултни науки. Този знак показва висока чувствителност към фините енергии.

3. Вертикални линии на долните фаланги на пръстите могат да бъдат намерени на дланите на хора с особен магнетизъм и харизма. Например сред лидери, които са много уважавани. Те са в състояние да привлекат вниманието на другите. Този знак най-често се появява в резултат на дългогодишна работа върху себе си. Това също показва висок професионализъм във всяка област на дейност.

4. Най-малко три линии на хълма на Меркурий се наричат ​​знак на самаряните. Проявява се още в детството и отразява способността за лечение. В древни времена хората с такива линии са били задължени да чиракуват при лекар. По правило собствениците на самарянския знак много обичат животните и децата. Ако го имате, но сте далеч от медицината, не се обезсърчавайте. Никога не е късно да се захванете с енергийни техники – например рейки, както и лечебно докосване, живи практики и др.

5. Остров в пояса на Венера се среща при хора, които са предразположени към ясновидство и имат силна интуиция. Такива способности обаче може да не се проявят в нормално състояние. Най-често човек започва да предвижда бъдещето, изпадайки в транс, например по време на силно емоционално преживяване.

6. Пръстенът на белия магьосник (Пръстенът на Юпитер). Това е белегът на майстора. Той говори за вродена способност да се помага на другите чрез дума, мисли или действия. „Пръстенът“ често се среща на дланите на психолози, духовни наставници и йоги. Това са хора, постигнали дълбока себереализация. Често носителите на „пръстена на белия магьосник“ имат и дарба на телепатия, ясновидство и др.

7. Пръстенът на черния магьосник. Собствениците на този знак популярно са наричани хора със „зло” око. Най-добре е да не им се изпречвате и да не влизате в конфликти с тях. Те имат голям потенциал за отрицателна сила, но често не знаят как да го използват. Ако откриете такъв знак в себе си, запомнете: трябва особено внимателно да наблюдавате своите мисли, думи и действия, защото всяко изпратено съобщение рано или късно ще се върне.

8. Свободно стоящ кръст в центъра на дланта, показва, че емоциите и умът на човек (дясното и лявото полукълбо на мозъка) са в пълна хармония. Такива хора се отличават с абсолютно спокойствие. Почти винаги са в медитативно състояние. И което е особено ценно, те са склонни да вземат правилни решения във всяка ситуация.

9. Квадрат на хълма на Юпитер или квадрата на учителя – свидетелства за вроден ораторски талант. Такива хора са отлични в представянето на информация. Имат силна дарба на убеждаване. И ако в квадрата се вижда и кръст, това може да се тълкува като знак за защита, присъствието на ангел-пазител в живота.

10. Линия на Изида. Тези които имат дъгообразна линия от хълма на Меркурий до хълма на луната често имат пророчески сънища. Те винаги предвиждат бъдещето. И ако на линията има остров, това означава, че човек може да чете мислите на други хора.

11. Двойна линия на живота. В екстрасензорното възприятие се нарича линията на ангела пазител. Такива хора имат значителна енергия, те са много по-щастливи в живота от другите.

12. Радиална примка на всеки пръст. Често се нарича знак на „скенера“. Носителите на този знак умеят да улавят емоционалното състояние на другите и да го възприемат. Те често са на „нечия друга дължина на вълната“ и често се оказват в ситуации, които не са „техните“. Лесно могат да бъдат убедени във всичко и другите се възползват от това. Ето защо, ако откриете такива примки на ръката си, когато общувате с някой, опитайте се да проследите къде са вашите мисли и къде чуждите.

13. Кръг в долната част на хълма на Луната. Знакът отразява ясновидските способности. Притежателите му могат да чуват гласовете на други хора в главите си и да наблюдават „снимки“ на екрана на вътрешното зрение. Често такива видения се превръщат в реални събития.