Как правилно да четем линията на сърцето

Как правилно да четем линията на сърцето

Линиите на ръката ви говорят за целия ви живот, основното е да ги разберете правилно.

Тип 1 – извита линия на сърцето завършваща между показалеца и средния пръст.


Такъв човек е емоционален и страстен. В любовта често играе активна, доминираща роля. Той се влюбва моментално, втурва се в обятията на партньора си и бърза да сключи брак с любимият си. По време на семейни спорове той крещи, хвърля неща и жестикулира диво. Разпадането на една връзка е изключително емоционално, човекът се държи така, сякаш е готов да се самоубие заради разбитото си сърце… Но много скоро горчивината преминава и той отново се влюбва в някого.

Тип 2 – права линия на сърцето минава като ясна хоризонтална линия под пръстите.

Притежателят на такава линия е спокоен, разумен и рядко позволява на страстта да го завладее. Чувствата си по скоро изразява с думите и мислите, отколкото с конкретни действия. В любовта той често се задоволява с подчинена позицият, когато се влюби, той обгражда партньора си с грижа и нежност, интересува се от неговите вкусове и предпочитания и се опитва по всякакъв начин да бъде привлекателен за него. В конфликтни ситуации той плаче, обижда се, прави язвителни забележки или мълчаливо страда. Раздялата отнема много време, за да премине болката, обвинява себе си за всичко и по същество никога не се възстановява от сърдечната рана.

Линията на сърцето разказва за чувствата

Линия на Сърцето завършваща под средния пръст – потребноста от сексуални отношения доминира. Такъв човек е безразборен при избора на партньор.

Когато извитата линия на сърцето завършва под показалеца, това означава, че човек търси идеален партньор, практически без недостатъци, така че търсенето на сродна душа се забавя или настъпва бързо и горчиво разочарование.

Къса и права сърдечна линия, завършваща под средния пръст, показва трудности при изразяването на дълбоки чувства. Дори ако сексуалните желания са силни, такъв човек отказва да прояви истинска любов.

Разклонението на сърдечната линия надолу е знак за специална чувствителност. Такива хора дълбоко преживяват всяко любовно разочарование и се чувстват измамени не само в любовните отношения, но и в отношенията с приятели и колеги.

Ако сърдечната линия е разделена на две линии, тогава характерът на човека съдържа черти и от двата типа.

Ако в края на сърдечната линия има три или повече разклонения, собственикът му и е изключително емоционален във всичко, свързано с любовта.