Как да разберете, по линиите на ръката, колко брака ще имате?

Как да разберете, по линиите на ръката, колко брака ще имате?

Може да се предположи, че повечето хора, гледайки собствената си длан в търсене на брачна линия, се надяват да видят една забележима линия, която символизира дълга и безоблачна връзка с техния единствен партньор. Но се случва брачната линия да не е ясна и да е повече от една.

Две ясни брачни линии на ръката, това означава ли повече бракове в живота на човек? Хиромантите казват, че това не е съвсем така. Невъзможно е да разберете със сигурност колко пъти ще се ожените, като погледнете брачните линии.

Дълбоките и ясни линии показват дълбока връзка с партньора и че най-вероятно ще се стигне до брак. Но за мъжът да обича една жена и да не е официално обвързан с нея, не е последният вариант.

Ето защо експертите тълкуват брачните линии на ръката на мъжа по-скоро като връзки с различна степен на дълбочина, които са подобни на семейство в обичайния му смисъл. Но дали ще има официален брак зависи само от самия човек. Гадaeнeто на женска ръка за брак е по-разбираемо за хиромантите. В крайна сметка, ако една жена е сериозно влюбена, тя ще се опита с всички сили да се омъжи за избраника.

Следователно броят на сравнително ясните брачни линии сред младите дами все още съответства на реалните им възможности да се омъжат. За една жена шансът да определи колко брака ще има в живота може да изиграе жестока шега. Виждайки, че има шанс отново да стане булка, младата дама може просто да прояви небрежност към отношенията в първия си брак и да загуби истинската любов и много добър човек.

В крайна сметка дори най-добрият специалист не може точно да определи дали вторият брак наистина ще е успешен. Прогнозите са си предсказания, а щастието се кове от ръцете на съпруга и съпругата.