Гривни на съдбата: какво означават линиите на китката?

Гривните на съдбата: какво означават линиите на китката?

Смята се, че първият, най-горен ред е свързан със здравето на човека. Ако е ясна, равномерна и непрекъсната, собственикът на такава ръка няма от какво да се страхува – в съдбата му няма сериозни заболявания или пречки, свързани със състоянието на тялото.

Ако първата линия е прекъсната, трябва да сте по-внимателни, да се грижите за себе си и здравето. Линиите, които се простират нагоре от първата „гривна“, показват натоварен живот и многобройни пътувания.

Ако линията образува нещо като „остров“ – издига се и след това пада обратно, тогава нейният собственик, независимо от пола, трябва да се грижи за репродуктивното си здраве.

Втора линия

След „гривната на здравето“ идва „гривната на успеха“. Свързва се с финансовото благополучие и постиженията в професионалната област.

Правата линия показва успешен живот. Прекъсната – възходи и падения. Ако линията прилича на верига, тогава нейният собственик е склонен към рискове и приключения, които по-често му носят успех в бизнеса. Тези хора печелят пари бързо и също толкова лесно ги харчат.

Има случаи, когато „гривната“ се разделя на две. Това показва финансов късмет, който не е свързан със способностите на човека, като например получаване на голямо наследство.

Трета линия

Третата „гривна“ говори за личния живот на човек. На първо място, трябва да обърнете внимание на това колко далеч се намира от втората. Колкото по-далеч отива, толкова по-късно ще се обвържете с брак.

Ясната и права линия обещава силна и безпроблемна връзка. Ако „гривната“ е прекъсната и продължава отново, тогава може да има проблеми във вашия съюз, които да преодолеете и отново да бъдете заедно.

Ако видите точка или нещо като звездичка на линията, трябва да внимавате. Това може да означава загуба на любим човек – не непременно ранната му смърт, но например той може да се отдалечи от вас.

Четвърта линия

Четири линии на китката са редки. Но ако видите четвърта „гривна“, знайте, че сте наистина щастлив човек и животът ви ще се развие добре. Тези с четири линии на китката обикновено живеят дълъг живот, до 100 години.