Знаците на брачната линия

Знаците на брачната линия

Ако на дланта в областта на линията на брака се виждат доста ясни символи, хиромантите тълкуват значението им, както следва:

Ромб или квадрат в края на брачната линия – ще има прекъсване на връзката, но ще бъде възстановена, ако двойката положи усилия.

Знаците на брачната линия

Решетка на брачната линия и особено в края и означава раздяла. Възможно е дори да загубите всякакви контакти.

Звезда на линията се счита за лош символ и означава открито егоистични, нечестни отношения в семейството.

Остров в средата на брачната линия предполага драматични и много трудни отношения с вашия съпруг.

Бенката на брачната линия също не е най-щастливият знак за семейния живот. Бенка в средата на линията обещава безбрачие. Разположена на други места по линията предупреждава за сериозни трудности в брачния живот.

В случай, че триъгълник е разположен на линията на брака или линията завършва с триъгълник, собственикът на дланта е изправен пред емоционален или физически натиск от страна на партньора. Хиромантите препоръчват на човек да бъде по-решителен и да цени себе си.

Допълнителни линии, издънки от брачната линия или пресичащи я, също имат свои собствени значения. И не винаги са лоши. Една, две или три линии, простиращи се нагоре от брачната линия, се определят като линии на децата. Хиромантите казват, че всяка бременност е от значение, включително неуспешната и прекратената.

Същите линии, слизащи надолу, се тълкуват двусмислено. Но във всеки случай не е добре: проблеми и разногласия, съпътстващи брака, здравословни проблеми с един от партньорите.

Може да се очаква сериозно разногласие или дълга раздяла, ако линията на брака приключи с прекъсване и продължи нагоре.

Разположението на брачната линия на ръба на дланта под малкия пръст е класически вариант в хиромантията. Но някои системи твърдят, че линията на привързаността(брака) всъщност се намират на хълма на Венера, под палеца на дланта. Тълкуването на знаците и символите върху нея не се различава принципно от традиционното тълкуване, описано по-горе. Но нюансите трябва да бъдат проверени от опитен специалист.