Кулинарен хороскоп зодия Лъв

Кулинарен хороскоп зодия Лъв

Зодия Лъв и храната

Лъвът е една от зодиите, които обичат да похапват. Неговите представители често са експерти в необичайни методи на готвене и знаят много за кулинарната екзотика. Много от тях са големи чревоугодници и обичат сладкото. Обичат да ядат редки ястия, особено тези, приготвени специално за тях, един вид ексклузивни. Ядат проста домашна храна без особен ентусиазъм.

Предпочитат богато подредена маса, не само мъжете, но и жените от този знак ще предпочетат хранене в кафене или ресторант пред уютните домашни събирания. Във всеки случай те не обичат да готвят сами и без зрители, а и ги мързи, но ако застанат до печката, ще дадат всичко от себе си. Лъвовете не обичат да похапват на крак, те са много по-впечатлени от спокойното хранене, придружено от приятен разговор.

Зодия Лъв и алкохола

Ако Лъвът пие алкохол, тогава това ще са предимно добри, скъпи напитки и в значителни количества. По правило хората от тази зодия изпитват страст към сладките скъпи вина. Лъвовете обаче трябва да бъдат много внимателни с алкохола, тъй като техният най-уязвим орган е сърцето.

Поели твърде много, Лъвовете бързо губят самоконтрол, а с благоговейното им отношение към собствената репутация това е, меко казано, рисковано. В допълнение, те са склонни да страдат сериозно от махмурлук.

Зодия Лъв домакин

Лъвовете не са склонни да пестят от храна и още повече, когато приемат гости у дома. Те никога не пестят от организирането на домашен празник, харчат много пари за закупуване на всякакви деликатеси и слагат на масата всичко, което отговаря на кралския статус на домакина на празника. Може да сте сигурни, че най-пресните и най-добрите продукти ще бъдат закупени за приготвяне на вашите ястия.

Мързеливи за готвене в обикновените дни, Лъвовете обичат да готвят на публично място, те са поласкани, когато около тях се тълпят възхитени зрители, както и когато асистенти им помагат, изпълнявайки всичките им заповеди.

Зодия Лъв на гости

Лъвовете не само обичат сами да организират всякакви празници и приеми, но и с желание ходят на гости. Ако смятате да впечатлите човек от тази зодия Лъва, то начинанието няма да е евтино. Лъвовете обичат не само вкусните ястия, особено приготвените лично за тях, но и натежалите под тежестта на деликатеси маси. Ястията не трябва само да бъдат много, но трябва да са приготвени от подбрани продукти и да не са евтини. Ако приготвяте ястие с оглед на похарчените пари, Лъвовете ще почувстват това и ще се обидят.

Друг важен момент е дизайнът на масата и нейната подредба. Лъвовете обичат пищността и харесват елегантните салфетки, свещници и скъпи прибори. Домакините, които са похарчили много пари, могат да бъдат утешени от факта, че Лъвът е благодарен гост, всичките им усилия ще бъдат оценени. За представителите на този знак е съвсем естествено да организират малко кулинарно шоу пред гостите и да приготвят нещо в кухнята на домакина. Неговата ярка личност няма да остане незабелязана, той с удоволствие ще действа, ще води разговори и ще организира забавления. Лъвовете харесват, когато празникът е придружен от приятна, за предпочитане класическа музика.

Зодия Лъв в ресторант

Лъвовете ще се обидят, ако бъдат поканени в обикновено заведение за обществено хранене с ниско ниво на обслужване и съмнителна храна. Самите те винаги ще изберат претенциозно, луксозно заведение, като обръщат внимание не толкова на качеството на храната, колкото на уважението на персонала и нивото на обслужване. Ако всичко го устройва, Лъвът няма да се стиска, когато плаща сметката.