Паричен хороскоп

Паричен хороскоп

Паричният хороскоп показва, как представителите на зодиакалните знаци се отнасят към парите и печалбите, в кои области е по-добре да работят и как да организират работата си. С помощта на този хороскоп може да разберете какви възможности има вашата зодия за забогатяване. Всяка зодия, в зависимост от духовните постижения, има своя формула за богатство.

Овен

Овенът никога не търси ръководители в живота – той самият е изявен лидер, способен да управлява своята съдба. Независимо от избраната професия, Овенът се стреми да бъде най-добър във всичко. Той процъфтява там, където се цени като индивид и е в центъра на вниманието. Рутинната и еднообразна работа не е подходящ избор за него, той предпочита обстановка, където може да изразяви своята креативност и да работи в творчески екип.

Отношението му към парите е умело печелене и умело харчене. Той е щедър и не трупа парите в касичка. Най-добрият бизнес за Овeна е този, базиран на неговите собствени идеи. За него парите са средство за реализация на творческия му потенциал и проекти.

Телец

В младостта си, Телците активно размишляват за избора на професия и желаят да се уверят, че могат да постигнат значителен финансов успех. Те нямат нищо против рутинната работа, при условие че тя е стабилна и носи добри доходи.

От древни времена, Телецът се свързва с богатството и парите. За Телеца основното нещо в живота е материалното благополучие, така че най-вероятно винаги ще има пари. С упорит труд, може да постигне много и обикновено успешно реализира своите планове. Той разчита предимно на себе си, на своята сила и здраве.

Близнаци

Под знака на Близнаци се раждат много хора с изключителен умствен потенциал. Близнаците предпочитат занимания, които включват непрекъснат обмен на впечатления с различни хора. Почти всички Близнаци разполагат с талант за изразяване и способността да формулират добре думите си. Те умело съставят доклади, пишат документи, книги и статии за списания.

Близнаците са многозични, поради което сред тях често се откриват преводачи и полиглоти. Област, в която Близнаците са особено конкурентни, е предприемачеството и търговията. Спестяването на пари е предизвикателство за тях, като обикновено парите се изразходват за ежедневни нужди.

Рак

Ракът е знак, който може да прояви инфантилни черти. Те често се надяват, че съдбата ще вземе решенията вместо тях и предпочитат да следват стъпките на баща си, управлявайки семейния бизнес. Ракът не се отличава с голяма творческа склонност, а по-скоро се проявява по-добре в рутинна и стабилна работа, където се изискват минимални умствени усилия. Те се явяват послушни и съвестни изпълнители.

Ракът процъфтява в приятелска среда, предпочитайки семеен тип обстановка, където съчувствието е ключово. Обаче, често позволява да бъде подценяван, експлоатиран и получава по-малко, отколкото заслужава. Няма смелост да поиска повишение.

Лъв

Лъвът обича парите и властта. Затова избира подходяща сфера на приложение на своите сили. Първоначално избира финансова професия или се стреми да влезе във властта с висока заплата.

Той обича да печели големи суми пари и да харчи още повече, да живее над възможностите си. Много от представителите на тази зодия се увличат от хазарт, играят карти (играчи).

Дева

Девите са внимателни към избора си на професия, приемат живота сериозно и са готови да учат и работят цял ​​живот. Трудолюбие, внимание към детайла, стремеж към върхови постижения, аналитичен ум – всичко това разкрива големи професионални възможности пред тях. Девите са безупречни, независимо от избраната от тях професия. Могат да работят самостоятелно и в екип.

Коректни са с началниците и строги с подчинените. Девите са внимателни в паричните въпроси, пестеливи, могат да живеят дори с малко и знаят как да пестят бавно, като отлагат за черни дни. Те рядко поемат рискове в хазарта и не разчитат на късмета. Девите се считат за „работните пчелички“ на обществото. Те обичат работата. Това е основното в живота им.

Везни

Везните често се сблъскват с трудности при взимането на решения, включително и по отношение на професионалната си пътека. Те се проявяват отлично в екипна работа и предпочитат колективната отговорност. Постоянно се стремят да изпълняват висококачествено работата си.

За съжаление, често им липсват пробивни качества, затова не стават кариеристи и не заемат високоплатени позиции. Те рядко претендират за топли столчета в иерархията. Често се притесняват да изискват това, което им се полага по право и рядко си искат дадени пари в дълг. Въпреки това, са добри в управлението на своя бюджет и живеят съобразно своите възможности.

Скорпион

Скорпионите имат огромна сила да влияят на другите, те знаят как да организират хората в екип и да ги накарат да работят за себе си. Те са талантливи организатори и вдъхновители на масите. Не понасят самотата. Те оцеляват само в екип, в общество, където са свикнали да играят водеща роля.

По правило Скорпионите постигат целите си не само със собствения си труд, но и с ръцете на другите, те са охотно подкрепяни, повишавани и подпомагани да направят кариера.

В деловите отношения Скорпионите са съвестни, честни и усърдни. Много от тях обичат властта, знаят как да изчакат времето и точно да изчисляt рисковете. Ако Скорпионите мечтаят за пари, тогава това са големи пари. Те търсят платена работа и като правило са финансово обезпечени.

Стрелец

В младостта си Стрелецът се цели високо, поставя си големи цели и понякога надценява възможностите си. Рутинната работа не е за него. Стрелците обичат да играят важна роля и да бъдат видими, така че характерът им се демонстрира най-добре на ръководни позиции. Те работят по-добре в екип, отколкото сами.

Те не са много добри в правенето на пари, защото повече от всичко искат да бъдат свободни и независими. Много Стрелци вярват, че просто хабят живота си в печелене на ежедневния хляб. Най-добре е за тях да се изявят в творческа професия.

Козирог

Козирозите се учат и съзряват бавно и не намират веднага своето място в живота. Повечето Козирози не се страхуват от упоритата работа, обикновено им отнема много време, преди да започнат бизнес, може да нямат изобилие от идеи, но са търпеливи, точни, трудолюбиви и могат да работят от ранна сутрин до късна вечер, без да изпитват глад, жажда или монотонност. Те работят най-добре сами или се нуждаят от личен кабинет, за да ги предпази от излишни контакти. Чувството за колективизъм е слабо развито, те предпочитат да извършват всички етапи на работа самостоятелно.

Те са коректни и спазват дистанция от подчинените си, а самите те се отнасят с уважение към началниците. Рядко сменят работата си. Козирозите обикновено пестят пари, знаят тяхната стойност, благоразумни са, недоверчиви и не обичат да поемат рискове. Мнозина се задоволяват с малко и водят умерен живот.

Водолей

Водолеите не проявяват голяма страст към кариерата или професионални амбиции. За тях по-важна е свободата и независимостта, и когато предстои избор между пари и свобода, те предпочитат последното. Затова мнозина от Водолеите живеят преимуществено за сметка на партньора си.

Професията може да заеме значимо място в живота им, но само ако е интересна и творческа. Водолеите се отличават с дисциплина и отговорност. Те се придържат към дадената дума и изпълняват обещанията си. С отлично чувство за работа в екип, те се проявяват като добри социални работници.

Независими и непринудени, Водолеите са майстори в създаването на отношения с екипа и ръководството, често поемайки лидерската роля в колектива. Парите не ги интересуват много, те не ги преследват като цел. Водолеите предпочитат простота и умереност във всичко и не се считат за добри собственици. Предпочитат да харчат, отколкото да спестяват, като най-често парите им отиват за забавления в приятелския кръг.

Риби

Рибите се проявяват най-добре в области, където могат да изразят своето въображение и са обкръжени от човешки чувства. Творческата среда и професии представляват идеалната почва, в която Рибите могат да развият своите умения и да постигнат успешно финансово благосъстояние. Рибите могат успешно да се справят с големи бизнес начинания, умело откриват възможности и се справят в мътни води.

Някои Риби преодоляват трудности, пред които другите се провалят, докато други може да се сблъскат с неуспехи в области, където други преуспяват. Отношението на Рибите към парите е подчинено на техните основни възгледи за живота и се развива в съответствие с тях.