Коридора на затъмненията и падането на моста в Балтимор

Коридора на затъмненията и падането на моста в Балтимор

На 25.03.2024 г. над Америка се случи полусенково лунно затъмнение. То беше видимо с невъоръжено око, тъй като 95,57% от Луната беше потопена в полусянката на Земята и можеше да се наблюдава от Северна и Южна Америка. Затъмнението се случи по време на пълнолуние, както и две седмици преди основното събитие: пълното слънчево затъмнение през април. Периода между двете затъмнения, астролозите наричат „кородор на затъмненията“. Това време се счита за особено важно в астрологията, тъй като енергията, освободена от планетите през този период, може да окаже значително влияние върху живота на хората и общото състояние на света.

Един ден след затъмнението, контейнеровозен кораб под сингапурски флаг, се удари в една от колоните на мостът наречен Франсис Скот Кий в Балтимор САЩ, което предизвика зрелищното му падане. Този мост дълъг над 2 километра се срути доста странно, като домино. Колкото повече човек гледа повторението на този колапс на моста, толкова по-трудно е да повярва, че сблъсъкът с кораб е причинил това.

Същевременно трябва да се отбележи, че медиите наричат този мост ​​„Ключовия мост”. Може ли това да подчертава, че това е ключово събитие или начална точка на нещата които предстоят.

На 14 септември 1814 г. американските войници във Форт Макхенри в Балтимор издигат огромно американско знаме, за да отпразнуват решаваща победа над британските сили по време на войната от 1812 г. Гледката на тази „широка ивица плат с ярки звезди“ вдъхновява Франсис Скот Кий да напише песен която в крайна сметка се превърна в национален химн на Съединените щати.

Интересно е, че мостът е кръстен на Франсис Скот Кий, а това е същият човек който е написал националния химн на САЩ. Химна на една страна символизира нейната идентичност, сила, мощ. Американският химн възхвалява величието на страната, нейната свобода и демокрация.

Има много конспирации за падането на моста, повечето хора усещат че в това събитие няма логика. А когато няма логика, обикнвенно виждаме Божествена намеса. Някой биха казали, че е случайно, но в нашият свят случайни неща няма. Други ще обвиняват дълбоката държава, ФСБ, ЦРУ, Русия, арабите, дори Израел. Това напомня за кучето което скача срещу пръчката, без да разбира, че някой я държи и насочва. И в случая не е важна пръчката, а кой я държи.

Ако можем да погледнем цялата картина, а не отделен пъзел, тогава бихме съзрели зад всички събития които се случват в света Бог. Сякаш, целенасочено се върви към отслабване на най-големите нации в света.

Първо Русия с войната с Украйна (която между другото няма никаква логика). Отслабване на икономическата мощ на Китай, която започна преди пандемията, но след нея този процес се засили и се стигне до Америка, чиито падение най вероятно предстои.

Може ли събореният мост, да символизира мощта на Америка? И ако на лунното затъмнение падна мост, какво ще стане след пълното слънчево затъмнение? Може ли първата нация в света да се срути, така както мостът?

„Ако се изкачиш високо като орел и ако поставиш гнездото си между звездите, оттам ще те сваля, казва Господ“ (Авдия 1:4)

Много е вероятно това да е само началото на верига от събития, които предстоят да се случат. Другото което се отбелязва от много американски християни е, гласуването на 25.03.2024г., в деня на лунното затъмнение предложението на Съвета за сигурност на ООН, призоваващо за прекратяване на огъня в Газа. Липсата на вето от страна на САЩ върху това предложение беше пряко срещу Израел.

 „Ще благословя онези, които те благославят, а ще прокълна всеки, който те кълне; и в тебе ще се благославят всички земни племена.“ (Битие 12:33)

В пророчествата за последната война Гог и Магог, се казва че в тези последни дни Израел ще остане сам срещу света. Аризал пише: числената стойност на думите „Гог и Магог“ (70) означава, че всички нации ще участват в тази война. Всъщност самото ООН е символът на 70 нации. Дълги години Америка подкрепяше Израел, затова беше интересно какво ще се случи, че да го изостави или да тръгне срещу него. Войната в Газа задейства това.

Така че, американските християни с право се опасяват за Божествена намеса в събитията последващи изоставянето на Израел от Америка. Какво ще се случи по нататък, това може да ни укажат библейските пророчества. Но че това е краят на Америка такава каквато я познаваме е пределно ясно. Тази и следващата година ще покажат това. А дотогава продължаваме да следим за събитията.