Тайния код на вашата дата на раждане

Тайния код на вашата дата на раждане

Какво е това?

Тайният код на вашата дата на раждане е код, който е свързан със задачата, която сте били предназначени да изпълните преди 25-годишна възраст. Тази задача може да е била лесна или трудна, и в зависимост от това как сте се справили с нея, съдбата ви е можело да ви отведе до различни нива на трудност след 25-годишна възраст.

Как да го изчислите?

За да изчислите кода си, трябва да знаете датата си на раждане.

Ако сте родени между 1-ви и 22-ри ден на месеца: Вашият код е числото на вашият рожден ден.

Ако сте родени между 23-ти и 31-ви ден на месеца: Извадете 22 от вашия рожден ден. Например, ако сте родени на 31-ви, вашият код е 9 (31 – 22 = 9).

Дори да сте над 25 години, е полезно да знаете кода си на датата на раждане. Разбирането на вашата задача може да ви помогне да осъзнаете защо са се случили определени събития в живота ви и да ви помогне да вземете по-добри решения в бъдеще.

Номер 1

 Диалог със себе си и със света.

Тази особена енергия се влива в живота на родените на 1-ви и 23-ти ден от всеки месец. Тя им дарява нестандартен начин на мислене и чувство за самостоятелност, които ги отличават от останалите.

Задачата им не е да се вписват в калъпа, а да изградят собствена гледна точка, преценка и позиция, които да уважават. Да се научат да разбират себе си, да осъзнават своите желания, виждания и разбирания, и да умеят да ги изразяват ясно и аргументирано.

Това е трудна задача, защото гледната точка не е просто мимолетно желание, а осъзната позиция, подкрепена от аргументи и отговорност. Дали мога да действам различно от мнозинството, от екипните модели, просто защото вярват, че има по-добър начин? Страхуват ли се да бъдат „черната овца“?

Развиването на тази енергия изисква да се научите да изразявате своите мисли, чувства и позиция, както вербално, така и чрез креативни средства. Важно е да се изгради независимост и устойчивост на манипулации, както и да се осъзнае собствената ценност и богатство на личността.

Гъвкавостта на вътрешните ресурси е ключова за развитието на лидерски качества. Да умеете да казвате „Аз отивам там!“, независимо дали ще ви последват или ще се присъединят по-късно. За хората с тази енергия е подходяща работа, свързана с комуникация, лидерство и ръководене на други хора. Благоприятна среда е динамичната, без статичност, отворена за честност, иновации, развитие и прогресивни идеи.

Номер 2

Любов и разбирателство

Енергията на любовта и разбирателството се влива в живота на родените на 2-ри и 24-ти ден от всеки месец на годината. Тя се проявява не само в романтичните отношения, но и в семейството – както в това на родителите, така и в това, което самите те създават.

Тяхната задача е да осъзнаят същността на любовта и нейните различни проявления – обич, нежност и грижа. Дали е нужно да сме „добри“, за да бъдем обичани? Любовта ли е награда, за която се борим, или е дар, неизменно присъстващ в живота ни?

За тях са особено важни отношенията с майката и другите жени в рода. Качеството на тези връзки формира представата им за себе си и за семейството в бъдеще. Възможни са силен страх от разочароване от майката, от нейното неодобрение или пък желание за освобождаване от нейното влияние. Тук могат да се коренят и страхове, свързани с темата за семейството.

Преработката на този код е ключова за премахване на евентуални обиди, свързани с майката. Важно е да се осъзнае, че тя е дала всичко от себе си и е обичала с най-голямата грижа и внимание, на които е способна. Родените на 2-ри и 24-ти число притежават силна интуиция. Важно е още от ранна възраст да се научат да я слушат и да се доверяват на нейния глас.

Номер 3

 Съзидание и състрадание

Този код е активен в живота на родените на 3-ти или 25-ти ден от всеки месец и е посветен на съзиданието и състраданието.

Ключовата задача е да се научат да творят, а не да разрушават. Да уважават материалния свят, започвайки от пясъчния замък, построен от друго дете, до грижата за собствените си вещи. Важно е да ценят материалното и още от ранна възраст да се научат на правилно управление на парите – спестяване и разумно харчене. Това формира бъдещата финансова стратегия на човека.

Чрез този код се избира бъдещата финансова стратегия – оцеляване и живот от заплата до заплата или процъфтяване. Ще има ли човек внимателен, икономичен и разумен подход към парите и вещите – това се формира в детството.

Вторият аспект, на който този код влияе, е състраданието. Още от малки е важно да се научат да се грижат за другите – да съчувстват на уморената майка, да й помагат, да се грижат за по-малките братчета и сестрички, за животните или за цветята. Важно е да се избягва студенината и безразличието, да се научат на нежност, грижа и да виждат красотата както в другите, така и в себе си.

Да се грижат за нашия, все още малък свят, но да осъзнават, че красотата не е само външна, а и вътрешна. Външната светлина избледнява без вътрешно слънце. Важно е да не съдят хората по външния вид. Носителите на код номер три често се влюбват рано, влизат в отношения рано и е възможно да родят първото си дете преди 25-годишна възраст.

Номер 4

номерология-числото 4

Труд и отговорност

Този код е активен в живота на родените на 4-ти или 26-ти ден от всеки месец и е посветен на труда и отговорността. Енергията му учи на отговорност от ранна възраст и формира сериозно отношение към живота и работата. Често тази енергия е свързана със специални отношения с бащата или с мъже от родословното дърво.

Животът ги учи на дисциплина – както външна, например посещение на много курсове, задачи и заетост, така и вътрешна. Детето от ранно осъзнава, че носи отговорност, като се грижи за по-малките си братчета и сестрички, помага на майка си, поддържа ред в стаята си или се стреми да подобри лошите оценки, за да не разочарова родителите си.

Задачата е да бъдат отговорни и силни – да знаят, че лошо настроение или самочувствие не са извинение за пропускане на изпит или важни задачи. Тази енергия ги възпитава на отговорност, уважение към труда и борбен характер – умението да постигат резултати чрез търпение, упоритост и воля.

Още от ранна възраст човек осъзнава кармичните закони, причинно-следствените връзки и разбира, че за всичко има възмездие – както за добрите, така и за лошите постъпки. Този код ги учи да действат системно, да осъзнаят, че редовните и последователни действия дават по-добри резултати от бързите и импулсивни, както и да не се предават, независимо от обстоятелствата.

Номер 5

Устойчивост, честност и убеждения.

Тази енергия е актуална за тези, които са родени на 5-то или 27-мо число на месеца. Изразът „Пази честта си от младостта“ точно описва кода под номер пет. Задачата на човека, е да научи важни истини като честност, верност, вътрешна чистота, умение да вярва и прощава. Попитайте себе си – кои от тези качества сте проверили до 25-годишна възраст?

 Често изпитанията и уроците по този код включват уважение към по-старите, към семейната йерархия и традиции, разочарования в личните качества на някой от роднините, обиди в семейството или усещането, че семейството не се отнася справедливо към вас. Тук е важно да се развива величието на душата, да се запази нейната светлина, независимо от земните обстоятелства. Човек трябва да се научи да вярва в нещо по-висше, да осъзнае своето предназначение на земята, своята сила, да бъде защитник и наставник за някого друг.

Задачата може да включва и много учене и овладяване на обширна и традиционна система от знания. Професията на човека може да бъде избрана от родителите му или да продължава заниманието на някой от своите предци, като например да стане лекар, следвайки стъпките на баща си или майка си, или учител. Влиянието на родителите върху избора на професия може да бъде значително.

За такъв човек е важно да уважава и да се грижи за своите родители, дори ако някой от тях не е бил внимателен към него. Също така е важно да се научи да прощава на другите хора и да разбира, че човек може да е слаб и да няма твърда система от морални убеждения.

Номер 6

Вибрация на рождената дата Числото 6

Любов, доверие и верност

Хората, родени на 6-ти или 28-ми ден на месеца, са подвластни на кода на любовта, доверието и верността. За тях е от съществено значение да познават и изживяват тези качества в семейството си. Взаимоотношенията между родителите им ще окажат силно влияние върху собствените им връзки в бъдеще.

Моделът на поведение на тези личности в бъдещите им връзки ще се формира от щастието на родителите им, степената на доверие между тях, наличието на верност в отношенията им, начина им на решаване на проблемите, средствата, които използват за справяне с конфликтите, начина, по който изразяват любовта си един към друг.

Не става въпрос само за пример за семейни отношения, а за характера и качествата на тези отношения, особено между родителите на детето. Дали се обичат взаимно? Има ли топлина в отношенията им, или те се основават само на общи задължения? Всичко това ще се отрази силно на бъдещите връзки на човека.

Разбира се, характерът и качествата на отношенията между родителите, както и миналото, не могат да се променят. Възможно е обаче да се преоцени влиянието им и да се наблюдава как точно са засегнали собствения живот на даден човек.

Ако отношенията между родителите са студени и изпълнени с открити претенции, това може да създаде негативен сценарий за бъдещите отношения. Обикновено хората, родени на 28-ми ден на месеца, са заобиколени от любовта на приятели, учители. Те са оптимистично настроени и търсят радост в живота.

Номер 7

Обрат в съдбата

Хората, родени на 7-ми или 29-ти ден от месеца, са подвластни на кода на обрат в съдбата. В живота им има моменти, когато не са те, които държат кормилото на живота. Съдбата поема управлението и ги води по пътища, които те не са си представяли. Често, поглеждайки назад, те се чудят колко завладяващо и неочаквано е било пътуването им.

Още от ранна възраст те могат да се сблъскат с мъдростта, че „Пътят към върха е осеян с тръни“. Не всичко се случва по план, а някои неща се случват в неподходящия момент. Понякога действат твърде рано, друг път се колебаят прекалено дълго. Това може да им създаде проблеми със скоростта на движение, както в буквален, така и в преносен смисъл.

За да избегнат бързането и емоционалния стрес, е важно да се научат да планират живота си спокойно и осъзнато. В зряла възраст те често си спомнят конкретни ситуации, които им се сторили решаващи за съдбата им. Може да съжаляват за пропуснат шанс или за момент, в който са се поколебали.

Тези спомени могат да ги преследват, но е важно да се научат да приемат, че не могат да контролират всичко. Дори и да са планирали внимателно, съдбата може да ги изненада. Затова е нужно да са гъвкави и да се приспособяват към правилата на играта, които не те са създали. Вместо да чакат удобния случай, те трябва да се научат да го създават сами. Да търсят перспективи във всяка ситуация, дори и да не е очевидно печеливша.

Номер 8

Вибрация на рождената дата Числото 8

Миротворецът и съдията

Хората, родени на 8-ми или 30-ти ден от месеца, са подвластни на кода на миротвореца и съдията. За тях е от съществено значение да разбират конфликтологията, или психологията на конфликтите. Те трябва да знаят как хората се държат в конфликтни ситуации и да умеят да изградят конструктивен модел на поведение.

Тъй като може да бъдат приятелска страна на всеки от участниците в конфликта, например да са любими внуци на баба и дядо, които се карат, или да са деца на родители, които спорят. В такива ситуации е важно да умеят да се държат спокойно и конструктивно.

Такъв човек може да се озове в ситуации на агресивна външна среда и трябва да умее да се държи, тоест да разработи определена модел на поведение. Трябва да научи да бъде справедлив миротворец, тоест да не се поддава на конфликта, но в същото време да изрази своята справедлива преценка за това, кой е прав. За такъв човек е важно да се стреми към баланс и справедливост във всичко, да умее да защитава по-слабите, които не могат да се защитят сами.

 Често такъв човек избира професия, свързана по един или друг начин с баланса, например работа във финансовия сектор, където към края на месеца или отчетния период трябва да съвпадне балансът или работа в сферата на строителството, дизайна, индустрията на красотата, където трябва да се съвмести външният облик на човека с неговото вътрешно състояние или работа в сектора на държавните органи, някакви контролни инстанции и разбира се, работа в сектор, който гарантира реда.

Номер 9

Вибрация на рождената дата Числото 9

Мъдрост и тишина

Хората, родени на 9-ти или 31-ти ден от месеца, са подвластни на кодът на мъдростта и тишината. Такъв човек трябва да търси опора в себе си, а не във външният свят. За него е важно да се научи да бъде сам. Като дете е важно да се научи да се занимава само, без да се нуждае от постоянно родителско внимание.

Такива хора често изглеждат сякаш са над реалността, а не пълноценни участници в нея, следователно те често са много различни от средата си. Не става дума за това да бъдеш „черната овца“, но да се чувстваш така, сякаш си някой друг и хората около теб също го виждат.

Това може да се дължи на различни фактори, като например: единствено дете в семейството, липса на постоянна компания от братя и сестри, заети родители, които не могат да му отделят достатъчно внимание. В резултат на това, тези деца могат да се чувстват изоставени, пренебрегнати или лишени от разбиране и подкрепа.

Въпреки това, богатият им вътрешен свят им дава възможност да се справят с тези трудности. Те намират утеха в четенето, приключенските истории и собствените си фантазии. Животът им е пълен с въображение, приключения и грандиозни истории, което ги предпазва от скука.

Още от малки, те се сблъскват със ситуации, които ги учат на мъдрост, нетипична за възрастта им. Тази мъдрост може да се породи от преживявания като: преместване на друго място, чувство на изолация, езикова бариера, културни различия.

Основното предизвикателство за тези личности е да открият опора в себе си, вместо да я търсят в заобикалящия ги свят. Развивайки своята вътрешна сила и увереност, те могат да се справят с трудностите и да разгърнат пълния си потенциал.

Номер 10

числото десет

Ценностна система

Хората, родени на 10-то число от месеца, са подвластни на кода на ценностната система.Тези личности се отличават с чувство на благодарност за всичко, което имат. Благодарни са на света, на родителите си и за всички блага, които им са дадени. Родени са с набор от кармични бонуси, включително таланти и способности.

Важно е да не се превъзнасят заради тези дарове и да не се чувстват по-добри от другите. Те трябва да осъзнаят, че светът не им принадлежи и че всичко може да им бъде отнето в един миг. Тези хора имат специална връзка с късмета. Той може да им се усмихва, но може и да им обърне гръб в най-неочаквания момент.

Хората, родени на десети, често изпитват съдбовни повратни точки, които променят хода на живота им. Това е особено ярко изразено в години, чийто сбор е десет, например 2008 или 2017. Тези повратни точки могат да бъдат както щастливи шансове, така и трагични събития. В най-добрия случай, тези личности често носят отговорност за материалното благополучие на други хора. Те могат да издържат семейството си, да се грижат за близките си или да плащат заплатите на служителите си.

Важно е да не се поддават на алчност и да развият система от ценности, която не зависи от нивото на материалното им благополучие. Те трябва да открият вътрешното си ядро, което им позволява да останат себе си при всякакви обстоятелства.

През целия си живот те могат да преминат през периоди на нулиране, когато се налага да започнат отначало. В съдбата им има ясни периоди на израстване, активен растеж и упадък. Разбира се, това е характерно за всеки човек, но при родените на десети е най-силно изразено.

Номер 11

номер 11

Смелост и сила

Основната задача на хората, родени на 11-то число от месеца под кода на смелостта и силата, е да се освободят от страховете си, за да станат силни – както морално, така и физически. Тези личности трябва да се научат да вярват в себе си, да култивират волята си, да бъдат горди, надеждни, уверени, справедливи и да не се страхуват от трудностите.

Защото именно зад всяка трудност се крие възможност за израстване и пробив. Вместо да заравят глава в пясъка, те трябва да се изправят пред проблемите с трезва оценка и адекватна реакция.

Силата не се крие в безразсъдната смелост, а в това, че трябва да са готови да защитят своите идеи и ценности, въпреки страховете си. Развиването на физическа сила чрез спорт е много благоприятно за тях. Също така е важно да се научат да контролират емоциите, настроенията и емоционалните си състояния.

Да поемат контрол над „вътрешния си звяр“ и да използват силата му за добро. Ако не се грижат за волята си, не е възможно да се изправят смело пред предизвикателствата и трудностите. Вместо това те могат да се поддадат на агресия, насочена към себе си или към околните.

Номер 12

числото дванадесет

Приемане и дълбочина

Основните задачи на хората родени в 12-то число на месеца не са свързани с външния свят, а с тяхната вътрешна вселена. Тези личности се сблъскват с трудни задачи и преживявания, които често са неразбираеми за околните, дори за най-близките им хора.

Във вътрешния им свят се крие бурна емоционалност, борба с вътрешни страхове, самоограничения, дълбоки размисли и мистични фантазии. Често те са осъждани от обществото заради различния си начин на мислене, поведение или стил на живот.

Важно е за тях да умеят да се противопоставят на общественото мнение и да не се поддават на неговия натиск. Те виждат света по различен начин и това е прекрасно, защото именно това многообразие прави света красив.Тези хора могат да изпитват мистични преживявания, да се докосват до други светове.

За тях е важно да стоят далеч от зависимостите, които могат да им попречат да изследват своята вътрешна вселена. В обкръжението им често се срещат хора, зависими от алкохол, наркотици или други вещества, както и хора със здравословни проблеми. Благоприятно е за тях да посещават психолог, който да им помогне да опознаят себе си и да се справят с трудностите.

Тези личности често имат необичайни хобита, таланти и творчески способности. В глобален план за тях е важно да не се откъсват от реалността, но и да не затварят вратата към онези дълбоки пластове на съзнанието, които са непонятни за повечето хора.

Те сякаш балансират на границата между духовния и материалния свят, между съня и реалността. Отношенията им със сънищата са специални – те често виждат ярки, цветни и пророчески сънища.

Номер 13

Трансформация

За хората родени на 13-то число в месеца е важно да се научат да реагират бързо и да се адаптират към промените. Трябва да са гъвкави както психически, така и физически, и да не се страхуват да изпробват нови неща. Стабилността не е тяхна цел, а по-скоро загубени възможности.

Трябва да умеят да се борят за себе си и за своите интереси. Животът им може да е изпълнен с много промени и трансформации, както в семейството, така и в местожителството. Те обичат усещането за риск и адреналин, а преди 25-годишна възраст може да се случи събитие, което да раздели живота им на преди и след.

В някакъв момент от живота си може да изживеят период на прераждане и възстановяване на силите, както и на извличане на уроци от минали преживявания. Важно е да не се страхуват от промените и да не ги избягват, тъй като животът и Вселената са динамични. Тези хора трябва да са готови за всичко.

Благоприятни за тях са професиите в сферата на финансовия мениджмънт, управлението на материални ресурси, медицината, козметиката, красотата, психологията, езотериката и приложната магия. Може да имат ясновидски способности и да знаят какво ще се случи, без да може да обяснят как.

Като цяло, задачата на тези хора е да не се стремят към спокоен и мирен живот, а да прегърнат динамиката и промените, които им носят усещане за целеустременост и пълноценност.

Номер 14

Тайния код на вашата дата на раждане 14

 Баланс и ограничения

Балансът и правилата са много важни за родените на 14-то число от месеца. Още от ранна детска възраст те могат да се сблъскат с ограничения и дефицити, които другите деца не познават.

Това може да се изразява в строг контрол от страна на родителите, липса на свободно време за игра с другите деца. Строги правила в училище, липса на внимание и признание от страна на учителите, дефицит на материално благополучие в сравнение с по-богатите семейства на връстниците. Диетични ограничения, хранителни алергии или непоносимости.

Тези ограничения могат да изчезнат след 25-годишна възраст, но усещането за липса може да остане. Може да имат чувството, че не са получили достатъчно емоции на грижа и любов от родителите, били са отхвърлени от връстниците си и т.н.

Важно е за тях да се научат да не се сравняват с другите, в крайна сметка всеки е центърът на своята вселена. Всеки има своите нужди и желания, които може да се различават. Те трябва да се научат да изразяват своите желания, чувства, емоции и настроения по умерено, спокойно и да не се поддават на импулсивни и непредсказуеми реакции.

Номер 15

Тайния код на вашата дата на раждане
15

Труден избор

В астрологичен план числото 15 е свързано с пресечната точка на линиите на съдбата. Това е момент на труден избор, който не може да бъде променен или коригиран. Често през целия си живот човек роден на 15 число на месеца ще се чувства сякаш е на кръстопът, изправен пред важен избор.

В глобален план този избор е между светлината и тъмнината. Душите на тези хора имат голям потенциал, което ги прави привлекателни за силите на мрака. Тези сили могат да поставят капани по пътя им, предлагайки им изкушения. Още в ранна детска възраст детето прави първия си избор, макар и несъзнателно.

Родителите могат да забележат кой път е поело по неговото поведение. Ако детето е избрало светлината, то може да е прекалено активно, да се страхува от тъмното, да не иска да остава само. Ако е избрало тъмнината, може да е безотговорно и да не се страхува от страховете си. Но това не е окончателен избор.

По пътя на живота ще има много кръстопътища, където ще се налага да се прави избор. Не е нужно да се очаква, че човек, роден на 15-ти, ще бъде спокоен и уравновесен. В него кипи енергия, която трябва да се научи да контролира и насочва към доброто. Първата любов и светлите страсти могат да се появят в ранна възраст.

Характерът на първата връзка ще повлияе на изграждането на личния живот в бъдеще. В личния живот ще има много страст, ревност и експлозивни емоции. Спокойното и премерено отношение може да му се стори скучно. Код петнадесет е свързан и с парите, богатството и лукса. Човекът може да иска всичко наведнъж, да има много материални желания.

Той има големи способности за игра, творчество и трансформация. Полезно е да участва в творчески групи. Важно е да се научи да разпознава капаните и да не се поддава на изкушенията, които после ще трябва да крие.

Номер 16

Тайния код на вашата дата на раждане 16

 Птицата Феникс или Прераждане от пепелта

Хората, родени на 16-ти ден от месеца, не приемат полутоновете. Те не са склонни на компромиси и не се задоволяват с посредствени решения. Знаят, че за да се създаде нещо наистина ценно, е необходимо място за строеж. И ако това място е заето, те без съжаление ще разрушат старите сгради.

Тези хора са склонни да вземат радикални и смели решения. Глобалната им задача е да съживят света от пепелта, освобождавайки пространството от ненужните и остарели програми. Те са реформатори по природа, ярки, силни и смели личности. От ранна възраст е важно да се култивират качествата на смелите пионери.

Да не правят компромиси със съвестта си и да не се отказват от вярванията си в името на моментни облаги. Да не вярват на онези, които се опитват да угасят вътрешната им светлина. Да не се отказват от мечтите си, да бъдат силни, горди и да вярват в възможността да ги постигнат. Да не се поддават на страхове и съмнения.

Кризисните ситуации са полезни за тях, защото им дават възможност да разклатят нещата и след това да се възродят триумфално от пепелта. Подходящи професии за тях са медицината – да помагат на другите да се излекуват и да се възродят. Красотата – да създават красота и да носят радост на хората.

Строителството – да градят нови неща от нулата. Психологията – да помагат на другите да вярват в себе си. Творчеството – да реализират своите идеи и мечти. ИТ технологиите – да развиват нови технологии и да променят света. Професии, свързани с кризисни ситуации – да се справят с трудностите и да помагат на другите в трудни моменти.

Номер 17

Тайния код на вашата дата на раждане 17

Създател

Задачата на хората родени на 17-ти е да се научат да работат за публиката. Те не трябва да се страхуват да бъдат в центъра на вниманието и да не се срамуват от себе си, дори когато имат конфузни ситуации.

Важно е да не се страхуват да говорят пред голяма тълпа от хора, да се доверяват на екипа и да не се тревожат за това какво мислят или говорят другите за тях. От една страна, те са зависими от чуждото мнение и влияние, но от друга, ако критиката е градивна, е необходимо да я използват за самоусъвършенстване.

Трябва да са готови за диалог и промяна, но не бива да се опитват да се адаптират към чуждото мнение или очаквания. Това е много фина линия – да се харесват на хората, но не и да им угаждат. Като правило, родените на седемнадесети са много ярки, оптимистични и приятелски настроени хора.

Те не само притежават тези качества, но и знаят как да зареждат другите с енергия и да вдъхновяват колектива. В тях има божествена искра, но задачата им е да я разпалят в себе си.

Важно е да не се поддават на страхове и да не позволяват на рутината да ги погълне. Всичко, което правят тези хора, трябва да е креативно.

Благоприятно е за тях е да участват в театрални или арт клубове, да се състезава в различни конкурси. Важно е да са свободни от общественото мнение и да вярват в щастливата си звезда. Подходящи професии за тях са: работа в екип, творчество, работа на свободен график. Деиности свързани с информационните технологии. Работа с деца, организиране на празници.

Задачата на тези хора е да може да създават реалност не само за себе си, но и за другите хора. Тази реалност трябва да е изпълнена със смисъл, ценности, идеи и настроение.

Номер 18

Тайния код на вашата дата на раждане 18

Съзнателно раждане

Задачата на хората, родени под този код, е специална и дори мистична. Те се справят с метафизични проблеми, сякаш се разхождат из тъмни лабиринти на съдбата, за да излязат накрая на Слънчевата светлина.

Осемнадесет е код на Луната, на майчинството, на съзряването на плода, на бременността и раждането. Процесът на раждане не е безболезнен и често в живота на тези хора, родени на осемнадесети, има периоди на съмнение. Те се съмняват дали си струва да напускат познатия, уютен и безопасен свят на майчината утроба.

В метафизичен план това е съмнение дали си струва да напускат познатия свят, където не е нужно да се борят, да се стремят към постижения, да създават. След като са открили себе си и силата си, те смело излизат да се срещнат с реалния свят, ярък, но не винаги удобен.

С прости думи, тези хора понякога се съмняват дали е нужно да се борят за място в светъл, но не съвсем безопасен свят, да постигат, или просто да останат в най-удобното и безопасно пространство. Осемнадесетият код символизира и отражението. Хората, родени на осемнадесети, могат да имат специална връзка с огледалата.

Те могат да видят нещо специално в тях, което другите не виждат, дори собственото си отражение. Огледалото не винаги се смята за истинско, така че те могат да се чувстват напълно различни от това, което виждат в него. Хората, които срещат по пътя си, могат ясно да отразяват собствените им качества или емоционални състояния.

Тези хора също имат и специална връзка с мечтите. За да постигнат нещо, им е достатъчно просто, да си позволят да помечтаят и да не отлагат мечтите си. Връзката с чистотата е много важна за тях. Поставянето на ред в дома или на работа, в документите, или просто в кухнята, е свещено действие за тях.

Редът в дома е равнозначен на ред в мислите, подобрява настроението им и облекчава техните страхове и съмнения. Те буквално измиват страховете си от ума и подсъзнанието. За тези хора е много важно да се грижат за някого. Чувството на нежност и желанието да се грижат за някого е дори по-важно за тях от чувството на любов.

Номер 19

Тайния код на вашата дата на раждане 19

 Лидер

Задачата на хората родени на 19-ти е да бъдат лидери, да са ярки и в център на вниманието, както и пример за другите. От ранно детство до юношество е важно да наблюдават как се разпределят ролите в собственото им семейство, кой е истинският лидер и кой е в сянка.

Важно е да разберат от ранна възраст, че за истинския лидер не са важни силата или ресурсите, а репутацията и авторитетът.

Репутацията трябва да се изгражда както с дела, така и с думи. Много е благоприятно за развитието на такъв човек, ако в неговото семейство цари спокойствие, взаимно уважение, йерархия и уважение към по-възрастните. Тогава той ще се научи да уважава по-възрастните и да се учи от опита им, а не само от собствените си грешки. Така ще има по-малко препятствия по пътя си към задачата си.

Важно е да бъде инициативен, отговорен, да се научи да държи на думата си и да е благороден. Той трябва да бъде себе си и да не се опитва да подражава на друг човек. Неговото призвание е да бъде егоист в добрия смисъл на думата, тоест да не се разтваря в делата и интересите на другите хора, а да се грижи за себе си и за своето развитие.

Ако по време на детството някой е потиснал вътрешното слънце на това дете, например с остра критика, неприятни коментари, обидни забележки или неверие в неговата сила, или сравнение с някой по-успешен и харизматичен, тогава човекът ще трябва да премине през труден път, за да повярва отново в себе си и да събуди вътрешното си слънце.

Като правило, хората, родени на деветнадесето число, се стремят към признание и награди. Те наистина имат вътрешен блясък и им е приятно да печелят различни състезания и конкурси в училище или в други образователни институции.

Номер 20

Тайния код на вашата дата на раждане
20

 Възраждане и просперитет на клана

Човек роден на 20-ти е силно отдаден на възстановяването и просперитета на своя клан. Той вярва, че душата му е дошла в това семейство, за да им донесе благоденствие. За него е важно да изучи историята на героичните събития от живота на своите предци. Той се интересува от традициите както на собственото си семейство, така и на своята националност.

Често задачата на такъв човек е да обедини роднините. Понякога родителите на човек роден на 20-ти са от различни националности или културни традиции. В този случай задачата му е да съчетае най-доброто от двата свята. Важно е за него да уважава своето семейство, дори и да има „неудобни“ роднини.

Препоръчително е да съхранява семеен албум и да посещава гробовете на предците, когато е възможно. Също е добре за него да разказва на другите за героичните или изключителни дела на своите предци. Да приема своето наследство, да го преумножава и предава на децата и внуците си. За него е важно да има собствено семейство, за което да се грижи като за най-ценното нещо в живота си.

Този код предполага способността за покаяние за собствените действия, искане за прошка и признаване на вината. Важно е за тези хора да могат да кажат истината, дори и да не е приятна. Трябва да се стремят да бъдат справедливи както към себе си, така и към другите хора.

За тези хора е подходяща работата в държавни органи и структури, в сферата на юриспруденцията, в организации, защитаващи правата на хората, в сферата на информационните технологии, културата, както и работа с деца. Също така е благоприятно да развиват семеен бизнес или да продължат работата на своите родители.

Ако се наложи да емигрират, важно е да съхранят културните и национални традиции на своята родина, както и информацията за родовите корени и традициите на семейството да се предадат на децатата и внуците.

Номер 21

Тайния код на вашата дата на раждане
21

Разширяване на граници и опознаване на света

 Хората, родени на 21-ви, са под влиянието на код който ги кара да се стремят да разширяват границите си и да опознават света. Важно е от ранна детска възраст да им се внуши, че светът е прекрасно място, изпълнено с ресурси, любов и просперитет. За тях е важно да осъзнаят, че светът е приятелско място, създадено за хората.

Трябва да се стремят да излизат от познатото и да изследват нови неща. Препоръчително е да учат чужди езици, да се запознават с различни култури и да пътуват, както в чужбина, така и в други градове. Добре е да общуват с хора от различни националности и култури, за да осъзнаят красотата на многообразието в света.

Не бива да се ограничават до тесен кръг от интереси и навици. Препоръчително е да имат различни хобита и да избягват крайно консервативни позиции. Важно е винаги да се стремят да се развиват и да излизат от зоната си на комфорт.

Подходящи професии за тях са тези свързани с чужбина, в сферата на туризма, онлайн работата, сътрудничеството с чуждестранни организации, командировките и комуникацията с много хора.

За тези хора е полезно да имат голям кръг от приятели, включващ различни хора, а не само тези, които споделят техните възгледи. Чрез опознаването на световете на другите, те разширяват собствената си представа за света.

Трябва също да умеят да бъдат толерантни към хората, които се различават от тях по отношение на гледни точки, традиции, националност или култура. В глобален план задачата им е да създават собствени светове, изпълнени със значения, идеи, ценности, емоции и настроение. Да не чакат покана за чужди светове, там те могат да бъдат само гости.

Номер 22

Тайния код на вашата дата на раждане
22

Свобода и цикличност

 За хората родени на 22-ри е важно от ранна детска възраст да осъзнаят, че светът е цикличен, че всичко се променя и животът е поток от задачи и непрекъснато движение. Те трябва да се научат да не спират и да не се отказват. Важно е за тях да разберат, че животът е голяма игра и не бива да се приемат твърде сериозно.

Трябва да поемат инициативата, да бъдат любопитни и да проявяват активен интерес към живота. Няма нищо лошо в това да запазят детската си наивност, която им позволява да виждат света такъв, какъвто е, без да се ограничават до познатото и да подхранват вътрешното си дете на всяка възраст, да си позволяват детски, несериозни действия и периоди на безгрижие. Не трябва да се страхуват да изглеждат глупави или безотговорни, защото с тях е интересно и лесно.

Хората с код 22 трябва да научат, че животът е цикличен. Когато достигнат успех, максимум и усещане за пълнота, не е нужно да спират дотук. Натрупаният опит и развитие им позволяват да се насочат към нови начинания. Животът им е изпълнен с различни цикли: начало на активност, растеж, стабилност, спад или рязка промяна на посоката, която може да се прояви в работата, хобитата или местожителство.

Не бива да се страхуват от нови пътища, трябва да се доверяват на света и на хората, дори и да са се опарили. Да не се отказват и да не спират, защото душата им е дошла на този свят, за да натрупа максимален опит в различни посоки. Код 22 символизира както завършването, така и началото. В живота на такъв човек може да има един или няколко етапа, когато той има чувството, че започва да живее отново, че започва всичко отначало.