Пълното слънчево затъмнение 2024

Пълното слънчево затъмнение 2024г-предупреждение за Америка и света

Това затъмнение предизвиква голям интерес сред наблюдателите на пророчества поради връзката му с друго затъмнение на слънцето, настъпило на 21 август 2017 г. Двете затъмнения, разделени от седем години, ще образуват X върху Америка, точка пресичаща се в Малкия Египет, малък град в южната част на Илинойс.

Дали това е просто съвпадение, или това е начинът на Господ да предупреди Америка и света, че присъдата е на път?

Това ще бъде най-дългото пълно слънчево затъмнение в САЩ от 1806 г . Ако поставите на картата пътя на Голямото американско затъмнение от 2024 г., пътя на слънчевото затъмнение „Огненият пръстен“ от 14 октомври 2023 г. и пътя на Голямото американско затъмнение от 2017 г., те се комбинират, за да образуват гигантски палеоеврейски „Алеф“ над Америка…

Ако просто поставите пътя на Голямото американско затъмнение от 2024 г. и пътя на Голямото американско затъмнение от 2017 г. на карта, те се комбинират, за да образуват гигантски палеоеврейски „Тав“ над Америка… В еврейската азбука първата буква е алеф ( א ), а последната е тав ( ת ). Може би за християните това няма да говори нищо, но съвсем друго е ако се каже, че тези букви съответстват на Алфа и Омега от гръцката азбука.

Деня на затъмнението съвпада с 1 Нисан от еврейският календар. Първата и последната буква на еврейската азбука представляват един вид „подпис“ на Бог. Освен това самата еврейска буква tav ​​(X) означава подпис. Двойното позоваване на подписа е важно, защото когато нещо е подписано – както ще се случи в САЩ след предстоящото затъмнение – то се счита за завършено.

 Алеф, Тав е знак за намеса на Всемогъщия с дълбоко духовно значение. На древен иврит значението на Тав е „белег“ и е означавано в най-ранния древен изобразителен иврит като кръстосани пръчки. Кръстосаните пръчки се поставяха в края на полето и се използваха като водач, за да помогнат на фермера да изоре права бразда. Тав е „маркер на края“ и част от азбуката, използвана от Израел по време на управлението на цар Давид преди 3000 години. Еврейският Тав днес изглежда по друг начин, защото евреите са приели съвсем различна азбука по време на вавилонския плен преди около 2500 години около 550 г. пр.н.е. Може ли това да е началото на края на САЩ, такъв какъвто го познаваме?

Сърцевината на палеоеврейския „Тав“ образува гигантски „Х“, който пада директно над зоната на разлома на Ню Мадрид. В Америка и друг път са се случвали подобни затъмнения образуващи гигантски „X“ . Пътят на слънчевото затъмнение, настъпило на 16 юни 1806 г., се комбинира с пътя на слънчево затъмнение, настъпило на 17 септември 1811 г., за да образува също гигантски „X“ над зоната на разлома в Ню Мадрид. Три месеца след слънчевото затъмнение, което се случи на 17 септември 1811 г., серия от абсолютно огромни земетресения са започнали да се случват в разлома на Ню Мадрид …

А след затъмнението през 2017г., Америка преживя най-силният сезон на ураганите в историята си от рекордни бури, връхлитащи в рамките на седмици една след друга.

Пастор Джим Стейли, който има канал в ютуб е забелязал още нещо любопитно, единственото друго затъмнение което образува кръст над дадена страна е това от 11.08.1999г. с последащо затъмнение от 2006г. Тези затъмнения образуват кръст над Турция. Малко след пълното слънчево затъмнение през август 1999 г, на 17.08.1999г. се случи земетресение с магнитуд 7,5. Епицентърът му е в Измитския залив в Мраморно море. По официални данни жертвите на земетресението са около 17 000 души, но според някои оценки достигат 35 000 души.

Кометата 12P/Понс-Брукс или така наречената дяволска комета заради рогата, които има вследствие на експлозиите от лед и газ които изхвърля, ще бъде видима в началото на април и края на април-май 2024 г. Перихелият на 21 април ще съвпадне с пълнолунието. Казват че на осми април по време на слънчевото затъмнение, ще бъде достатъчно ярка и ще може да се наблюдава с малък бинокъл.

Кометите винаги са се смятали за лош знак. През последните години един месец след преминаването на кометата C/2021 A1 (Леонард; януари 2022) -започна войната в Украйна. През септември премина кометата C/2023 P1 (Нишимура) – малко след това започна войната в Израел.

Астрологичната карта за 8 април, показва девет планети подредени в една линия и Плутон малко по-отдалечен от тях. Те не са „подравнени“ според официалното космическо описание на подравняване, но всички са в права линия. Обикновено в астрологичните карти планетите са разпръснати навсякъде. Понякога 4 или 5 може да са в един знак, но всички да се показват точно така е много, много рядко.

Уран и Юпитер ще бъдат в съвпад по време на затъмнението. Уран е експлозивен, а Юпитер разширява всичко до което се докосне. Последният път когато тези две планети са били в съединение в знака на Телец, няколко месеца след това Германия напада Русия и войната се разраства.

Много често когато Америка е във война, Уран е в Близнаци (Революционната война (1775-1783) , Американска гражданска война (1861–1865), Втората световна война (1939-1945)). А следващата година Уран, ще бъде в знака на Близнаци.

Затъмнението се случва в огнения знак Овен, с управител войнственият Марс. Затъмненията обикновенно действат 6 месеца или до следващото затъмнение, но влиянието му може да продължи няколко години.Повлияни от затъмнението ще бъдат Меркурий, който по принцип се свързва с Америка и северният лунен възел наричан главата на дракона. Дракона се свързва с Китай, също и с китайската настояща година на Зеленият дървен дракон. Меркурий се свързва най-общо с информацията, съобщенията, а Северният лунен възел с кармата, индикатор за предизвикателствата и уроците, с които се сблъскваме в живота.

Затъмненията са кармични поради близостта на възлите до точката на затъмненията, те винаги носят необратими и важни промени, според това, което се е развило. Това, което трябва да си отиде, ще бъде унищожено под въздействието на форсмажорни обстоятелства.

По време на затъмнението Марс и Сатурн ще бъдат в съвпад в Риби, това се счита за трудна астрологична комбинация. Факт е, че тези две небесни тела в миналото са били смятани за така наречените „вредни планети“. Освен това, ако Марс беше наречен „малкото нещастие“, то Сатурн вече е „голямото нещастие“. Освен това тези планети в много отношения имат противоположна природа. Връзката между Марс и Сатурн традиционно се счита за враждебна, което води до потенциални конфликти и предизвикателства

Ако обединим всичко това в едно, ясно се вижда връзката че Америка ще претърпи сериозни промени. С какво ще бъдат свързани, може само да се предполага. Много е вероятно влизането на тази страна във война, природни катаклизми, събитие което значително ще трансформира политическата и икономическата система, както на Америка, така и на целият свят.