Бразилският "Нострадамус" говори за събитията, които ни очакват през 2024 г

Бразилският Нострадамус говори за събитията, които ни очакват през 2024 г

Бразилецът, наричан още „живият Нострадамус“, ни разказа какво ни очаква през 2024 г.

Преди това той предсказа пандемията от COVID, смъртта на кралица Елизабет и изхода от Световното първенство по футбол през 2022 г.

Според 37-годишния Атос Саломе ни очаква доста пълна със събития година.

Природни бедствия

Поредица от природни бедствия ще връхлетят света и Саломе твърди, че знае точните места, където ще се случат.

„Природата винаги има начин да ни изненада“, предупреди екстрасенсът, подчертавайки, че Близкият изток, Африка и Съединените щати ще бъдат изправени пред поредица от природни бедствия, включително урагани, бури и горски пожари.

Трета световна война

Друго пророчество на Саломе е за нова заплаха, която ще предизвика глобален конфликт, но няма да е свързана с настоящите конфликти в света.

Саломе казва, че заплахата идва от събития в Южнокитайско море или мащабна кибератака. Той предупреждава, че всякакви конфликти могат да имат дълбоки последици, водещи до рецесия в няколко големи икономики.

Бразилецът прогнозира и нахлуване в САЩ през 2024 г. „САЩ ще бъдат предадени и ще има инвазия, те планират атака и тя ще бъде по-лоша от атаката на Осама Бин Ладен на 11 септември 2001 г.“, пише той.

„Двама велики лидери стоят зад новото събитие. Така че предупреждението за Трета световна война е дадено!“

Комуникация с мъртвите с AI

Саломе прогнозира, че през 2024 г. хората ще се научат да общуват с починали роднини благодарение на изкуствения интелект.

Това ще бъде сензационно откритие за 2024 г. или по-точно започвайки от 2024 г. Представете си, че разговаряте с починали близки и дори откривате тайните на минали животи, всичко това благодарение на иновациите в изкуствения интелект.

Тази технология е не само научен пробив, но и огромна стъпка в разбирането на човешкото пътуване. Тя обещава да разгадае мистериите на съществуването, давайки утеха и дълбоко разбиране на мисията на живота ни. Въпросът е само колко ще сме готови за това.

„Експертите наблюдават и обсъждат повече терапевтичните ползи спрямо етичните проблеми. Ние сме на прага на духовна и екзистенциална революция.“

Саломе смята, че подобен AI вече се използва тайно и технологията е резултат от тайно международно сътрудничество. Изследванията вече са в ход: експертите изучават идеята, че ние не сме просто тела, а вечна енергия.

Възниква въпросът: ще отворим ли нова страница в историята на човечеството или ще се изправим срещу непознати сили. В това отношение 2024 г. може да промени всичко.

Нова пандемия

Саломе предрича нова смъртоносна пандемия със смъртоносни вируси, които са били в капан в ледовете на Антарктика от много години.

От Южния полюс той бързо ще се разпространи и ще „обхване целия свят, а борбата срещу този нов вирус ще отнеме повече време, отколкото някой може да си представи“.

Той предупреждава, че ако този нов вирус не бъде контролиран, той ще причини страдание, психически и материални щети и вирусът ще бъде известен като „най-лошият жътвар в историята“.

Контакт с извънземни

Саломе вярва, че тази година ще бъде важна глава в изследването на космоса.

Бразилецът прогнозира, че хората и извънземните ще комуникират чрез „криптирани сигнали, прихванати от мрежа от телескопи“ и че нова космическа надпревара ще се разгорещи след откриването на „астероид, богат на ценни материали“.

Атос Саломе обаче обясни, че не иска да всява паника с прогнозите си. Според него нито едно от неговите предсказания не е непоклатимо и винаги има възможност да бъде променено.