хороскоп везни

Годишен хороскоп Везни

хороскоп везни

( Годишен хороскоп Везни за 2024 г.)

2024 година носи големи финансови възможности, реализация на планове, пътувания на дълги разстояния и разширяване на хоризонта. Годината няма да ви остави да скучаете. Затъмненията през следващата година все още са във вашия знак, така че промените ще засегнат личността ви. Някои от вас ще променят радикално външния си вид или имидж, други ще се ангажират в различни курсове и обучения.

Основното е да не стоите на едно място и да се развивате, за да сте в крак с времето. Годината може да ви подложи на своеобразен тест за вътрешна сила, твърдост на намеренията и сила на духа! Но помнете: всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!

Кариера и финанси

Планетата на експанзията и късмета, Юпитер, ви дава големи финансови възможности! До края на пролетта на 2024 година, Юпитер преминава през вашия дом на чуждите ресурси, държавна помощ, субсидии, бонуси, банкови заеми и ипотеки. През този период може да получите пари от близки, от длъжници, да разчитате на държавна и социална подкрепа, лихви по депозити и всякаква външна помощ.

Април 2024 може да се окаже финансово непредвидим за вас, когато Юпитер се съчетае с планетата на внезапните събития, Уран. По това време ще трябва да реагирате бързо във финансовия сектор. Може или да забогатеете драматично, или да загубите всичко! Старите схеми няма да работят. Ще имате нужда от нестандартни, иновативни решения.

Що се отнася до вашия професионален живот, планетата Сатурн ви насърчава да бъдете дисциплинирани, да увеличите отговорността в работните процеси, да спазвате стриктно работния си график и основните правила за безопасност. Ако следвате тези принципи, имате всички шансове да бъдете повишени.

Любов

В любовта, идва време за глобално преструктуриране на всичко. Планетата Плутон, отговорна за трансформацията, драматичните промени и прераждането, се премества във вашия 5-ти дом през 2024 година за цели 20 години.

Плутон във Водолей предизвиква свобода на избора в любовта. Плутон ще разруши фиктивните и нереални връзки и ще добави новост и достъп до нови нива на любовните съюзи. Подгответе се за преоценка на ценностите ви в любовта, децата и творчеството. Ако мечтаете да имате дете, може би е време нов член на семейството да влезе в живота ви.

Някои от вас ще решат да осиновят дете, което коренно ще промени живота им. Затъмненията от 2024 година по оста на партньорството ще добавят кармичност в тази област. Възможни са драматични промени в личния ви живот, както положителни, така и отрицателни. Много ще зависи само от вас и вашия партньор. Слушайте себе си и сърцето си.

Здраве

Сатурн, планетата на кармата и ограниченията, се движи през вашия дом на здравето, затова се препоръчва да се подлагате на задължителни профилактични прегледи, да поддържате здравословен начин на живот. Важно е да спите достатъчно, да се храните добре, да следвате здравословна диета и понякога да си осигурявате време за почивка.

Сатурн се намира в знака Риби, което прави важно да обърнете внимание на вашата стомашно-чревна система, червата, лимфната и кръвоносната система, стъпалата, крайниците, нервната и репродуктивната система. Възможни са и алергии. Слушайте внимателно сигналите, които тялото ви ви дава, и бъдете внимателни при избора на храна и лечение.

Избягвайте прекомерния психологически стрес, който може да доведе до психосоматични прояви на заболявания. Бъдете в хармония със себе си и своето тяло, за да се радвате на здравословен и пълноценен живот през 2024 година.