хороскоп дева

Годишен хороскоп Дева

хороскоп дева

( Годишен хороскоп Дева за 2024 г.)

За представителите на зодия Дева, 2024 година ще бъде период на пробиви и реализация. Всички предизвикателства, с които се сблъскахте през последните няколко години, изчезват, като се заменят с период на големи възможности, които не трябва да пропуснете. Символично предстоящата година може да бъде разделена на две части: първата ще бъде посветена на финансите и кариерата, а втората – на личния живот.

Някои от вас през тази година значително ще подобрят позицията си в службата, получавайки нова позиция и увеличавайки своето влияние. Дори тези от вас, които не се стремят към кариерно развитие, вероятно ще успеят лесно да реализират дългосрочните си планове и да постигнат своите цели.

Кариера и финанси

Кариерата и финансите ще бъдат основният акцент през 2024 година. Всички ключови събития ще се фокусират върху професионалната ви реализация, финансите и постигането на целите ви. Влиянието на Юпитер, планетата на щастието и късмета, ще бъде значително, като тя ще влезе във вашия 10-ти дом към края на пролетта, отбелязвайки началото на благоприятен период за постигане на вашите планове и кариерно напредване.

През лятото на 2024 година Юпитер ще направи тригон с Плутон в 6-ти дом, което може да донесе големи постижения в кариерата и подобрение на финансовото ви състояние. Въпреки това, кармичните възли ще се движат през вашата финансова ос, активирайки финансови възможности, но също така могат да предизвикат кармични ситуации в тази област.

По-специално, през 2024 година може да решите да се преместите или да направите големи промени в жилището. Меркурий в Стрелец – Юпитер, ще бъде във вашият дом на целите и статуса, което може да подобри стандартите ви на живот и ежедневие.

Любов

Цялата 2024 година ще бъде под влиянието на Сатурн във вашия 7-ми дом, което може да доведе до различни предизвикателства и успехи в областта на любовта. Втората половина на годината ще бъде по-благоприятна от първата.

Въпреки че през първата половина на годината може да се появят някои изпитания, втората част на годината може да донесе по-голяма стабилност и щастливи моменти във връзката. През есента, по време на периода на затъмнението, е възможно да настъпят кармични тестове за връзката ви. Обърнете внимание на отношенията си и бъдете готови да се адаптирате към промените.

Здраве

През 2024 година планетата на трансформацията, Плутон, ще навлезе във вашия 6-ти дом, което може да предизвика промени във вашия начин на живот и отношение към здравето. Посветете повече внимание на здравословните си навици и редовните прегледи, за да запазите доброто си здраве.

Откажете се от вредните навици веднъж завинаги! Преминете през диагностика и необходимите прегледи. През годината са възможни обостряния на заболявания, свързани с ендокринната система, бъбреците, както и дихателната система и гърлото.