хороскоп рак

Годишен хороскоп Рак

хороскоп рак

( Годишен хороскоп Рак за 2024 г.)

2024 г. може да донесе спокойствието и уединението, които търсите. Но като се има предвид, че е високосна година, едва ли ще премине без активни и значими събития. През първата половина на годината Юпитер, планетата на голямото щастие и експанзия, все още се движи през вашия 11-ти дом, привличайки покровители, спонсори, инвеститори в живота ви, разширявайки кръга от съмишленици, позволявайки ви да изпълните своите най-диви мечти.

През този период може да уредите личния си живот, да се погрижите за проблемите на децата или да се потопите с глава в творчески проект. Годината може да донесе промени във вашата кариера или семейна ситуация, тъй като затъмненията все още се движат по оста 4-10. През 2024 г. имате всички шансове за попълнение на семейството и промяна на статуса.

Възможно е да възникнат обстоятелства на принудителна или доброволна изолация. Тук говорим за емиграция или пътуване на дълги разстояния, както и за дълъг отпуск за гледане на дете или близък човек. Промените и трансформациите, които могат да настъпят през тази година, ще бъдат трамплин за вашия растеж.

Кариера и финанси

В областта на финансите се очаква относителна стабилност, въпреки че промените може да започнат през пролетта. Плутон ще влезе във вашия 8-ми дом, което със сигурност ще доведе до промени във вашите финансов живот.

През първата половина на годината, докато Юпитер се движи през вашия 11-ти дом, опитайте се да не пропускате възможностите и проектите, които ще ви се предложат. По отношение на кариерата ще има много активност в тази област, тъй като затъмненията, които започнаха през 2023 г. по кариерната ви ос, ще продължат през 2024 г., преструктурирайки или прекратявайки някой отношения. За предприемчивите се открива възможност през първата половина на годината да осребрят хобито си и да сменят професията.

Любов

На любовния фронт се очаква да изпитате относително спокойствие след различните трансформации и корекции в областта на партньорството. През 2024 г. Плутон най-накрая напуска вашия дом на партньорствата. Докато Плутон владее енергиите на Водолей в 8-ми дом, това ще бъде година на почивка за вас в личния живот, година, която може да посветите на себе си и вашите близки, образование и духовни практики.

Сатурн, планетата на кармата, се движи през вашия 9-ти дом, той подрежда нещата и структурира въпроси, свързани с образование, дълги пътувания, промяна на вашия мироглед, придобиване на учител или гуру. Посветете тази година на любимия човек! А тези, които наистина ги е грижа за вас, ще бъдат там.

Здраве

Здравето е именно сферата, която трябва да привлече вниманието ви през следващата година. От май 2024 г. Юпитер се премества в Близнаци, вашия 12-ти дом, активирайки оста на здравето. Въпреки че Юпитер е добра планета, той не се чувства силен в знакът Близнаци. Но въпреки това Юпитер си остава планета на добродетелта.

Най-доброто, което може да направите за себе си, е да се погрижите за здравето си превантивно. Преди всичко приведете вътрешното си състояние в баланс и равновесие. Може да ви помогнат йога практики, четене на любимите ви книги, свещени писания, пътуване до любимите ви места, поклонения, разходки извън града, почивка в санаториуми, масажи.

Обградете се с позитивни и успешни хора, с които ви е интересно да общувате и които ви подкрепят във всяка ситуация. Ново обучение, посещаване на майсторски класове, овладяване на нови умения – това ще укрепи духа ви и ще ви помогне да останете в строя.