хороскоп близнаци

Годишен хороскоп Близнаци

хороскоп близнаци

( Годишен хороскоп Близнаци за 2024 г.)

Изглежда, че се очаква празник на вашата улица през 2024 г.! В крайна сметка планетата на голямото щастие и късмет, Юпитер, най-накрая се премества във вашия знак. Това положение на Юпитер е възможно само веднъж на 12 години, така че не пропускайте шанса си! Като цяло 2024 г. трябва да премине за вас под знака на голямо щастие, любов, нови мечти и промяна в мирогледа.

Втората половина на годината ще бъде по-успешна, особено за тези, които искат да достигнат ново ниво, да разширят влиянието си и да бъдат видими.

Началото на годината се очаква да бъде относително спокойно. Понякога ще се чувствате така, сякаш завършвате някои програми и животът ви е в застой. Това е подходящо време за медитация, самопознание, работа с психолог и практикуване на духовни практики.

През април 2024 г. Юпитер ще се свърже с Уран във вашия 12-ти дом – това е апогеят на завършването на старите програми, времето, когато старото ще стане напълно без значение, а на арената ще започнат да излизат нови житейски цели и приоритети.

От лятото на 2024 г. някои от вас ще успеят да укрепят авторитета си, да станат популярни, други ще се оженят или, обратно, ще се разведат, а тези, които планират дете през 2024 г., имат всички шансове да станат родители. Все пак трябва да имате предвид, че Юпитер също може да разшири тялото ви, така че следете диетата си и отделете време за спорт!

Кариера и финанси

В областта на финансите, ви очакват трансформационни процеси, тъй като планетата на голямата тектонична трансформация Плутон напуска вашия осми дом през 2024 г., което означава, че в областта на финансите, инвестициите и кредитите ще стане по-лесно. Плутон е на тази ос през последните 20 години, някои от вас се научиха да печелят пари през това време, други започнаха да инвестират. Във всеки случай, работата на Плутон сега ще работи по въпросите на вашия девети дом – засягащи светогледа, ученето, трансфера на знания, пътуването и други въпроси.

През лятото на 2024 г. се оформя много благоприятен аспект за вас – тригонът на Юпитер и Плутон, което може да означава, че този период е успешен за получаване на допълнителна печалба или печелене на пари, което зависи от вашия имидж, статус, експертност и личен професионализъм.

Що се отнася до кариерата, 2024 е година на упорита работа, за която определено ще има награда в бъдеще. Сатурн се движи през вашия 10 дом, изисквайки от вас усърдие и постоянство. Ще има много работа, понякога ще изглежда безкрайно много.

Може да има повишение, но и увеличаване на натоварването. Това е период, в който ще трябва да поемете отговорност не само за себе си, но и за хората, които зависят от вас в работата. През 2024 г. трябва да направите всичко, за да изградите основа, да укрепите репутацията и позицията си. През есента е възможно някои от вас да сменят работата си или да се насочат към друг проект.

Любов

Годината може да се развие много ярко в любовната и семейната сфера. В близост до коридора на пролетното и есенното затъмнение могат да възникнат съдбовни ситуации и събития.

Вашите кармични възли през следващата година ще бъдат по оста 5-11. Това е оста на любовта, децата, хобитата и истинските удоволствия. Само това ни казва, че през тази година трябва да се опитате да правите само това, което наистина искате, честно си отговорете на въпроса за вашите желания и предпочитания.

Неомъжените ще могат да срещнат любовта на живота си и дори официално да се оженят. Също така хороскопът за 2024 г. е много показателен за вас по отношение на бременността и раждането. Ако сте имали такива планове в живота, то през 2024 г. те най-вероятно ще бъдат реализирани.

Здраве

Годината ще е относително спокойна за вас в здравен план. Не се очакват сериозни проблеми. Все пак насочете вниманието си към тази област през първата половина на 2024 г. Възможно е намаляване на имунитета, отслабване на дихателната и кръвоносната системи. Погрижете се за черния дроб и бедрата. Опитайте се да избягвате опасните спортове, не поемайте рискове.

През първата половина на октомври 2024 г. не извършвайте никакви манипулации с външния си вид: инжекции за красота, пластични операции и др. С голяма степен на вероятност резултатът няма да ви зарадва.