Симболон карти

Карти Симболон – астрология във визуален формат

Симболон карти

Симболон картите, със своята уникална комбинация от астрология и символика, предлагат вълшебен поглед върху дълбоките аспекти на човешката душа. Тези карти не само са инструмент за предвиждане на бъдещето, но и ключ за отключване на тайните в нашето подсъзнание. Онлайн гадаенето със Симболон карти разкрива цял нов свят пред любителите на тази колода.

Симболон колодата съчетава образни интерпретации на планетите и знаците с техните астрологични комбинации. Този уникален подход предоставя дълбок поглед върху личността, предизвикателствата и възможностите на всеки. За тези, които се интересуват от астрология, картите представляват интересен начин за свързване с основните астрологични архетипи.

Може да се каже, че картите са разделени на две групи. Първата съдържа 12 карти, съответстващи на зодиакалните знаци от Овен до Риби. Втората се състои от 66 карти. Те представляват символичен образ на комбиниране на основните астрологични архетипи по двойки. В горните ъгли на картата са символите на двата зодиакални знака, в долните ъгли са символите на съответните управляващи планети.

Симболон не е просто оракул. Той е инструмент за психотерапия, който помага да се осъзнаят дълбоко скрити емоции и събития от подсъзнанието. Онлайн гадаенето с тези карти предоставя възможност за виртуална психотерапевтична сесия, където гадаещият може да разбере и обработи проблеми и предизвикателства.

За начинаещите в астрологията, Симболон предоставя уникална възможност да научат основите и, чрез образите и символите на картите. За опитните астролози, този оракул предлага нов и дълбок поглед върху астрологичните принципи. Гадаенето със Симблон не изисква предварителни познания по астрология, като прави оракула достъпен за всеки.

Всеки символ на Симболон е като страничен път към тайнствен свят. Сюжетите, разказвани чрез картите, откриват дълбоки вътрешни проблеми и предизвикателства. Оцветени с богати цветове и завладяващи образи, картите предлагат не само прогнозиране, а и визуален поглед върху психологическия пейзаж.

Думата „Симболон“ сама по себе си има стара история, означава половината от нещо цяло. Картите Симболон притежават силата да свържат различни части от нашата душа, като начертават нашето уникално пътешествие в света на самопознанието. Когато погледнем гърба на картите, виждаме два ангела, образуващи едно цяло, символизирайки обединението и връзката на хората.

Симболон не е просто астрологически оракул. Той е астрология във визуален формат, изразен в ярки цветове и живи образи. Този хибрид между астрологията и таро предоставя уникален опит за всички, независимо дали са запознати или не с астрологията.

Симболон картите са повече от прост инструмент за гадаене. Те са ключ за отключване на вратата към вътрешния свят на душата. Онлайн гадаенето с тези картите предлага удобство и възможност за самопознание, което не трябва да се пренебрегва. Пригответе се за вълнуващо пътешествие към света на Симболон и открийте скритите истории във всяка карта.