хороскоп риби

Годишен хороскоп Риби

хороскоп риби

( Годишен хороскоп Риби за 2024 г.)

През 2024 г. ще станете по-уверени и целенасочени, към постигане на целите си в областта на професията, партньорствата, както и по темата за дома, семейството и местожителството. Да, важно е да се настроите на вълната на това, което правите, да сте в течението, но понякога животът ще ви постави в рамка, в която ще трябва да действате според правилата.

Възможни са и промени в плановете. Във всеки случай не трябва да плувате срещу течението. Може да загубите много енергия, но резултатът все още няма да ви устройва. Интегрирайте се в новите условия на живот, бъдете гъвкави и тогава ще може да реализирате това, което искате. Не общувайте със завистливи и токсични хора, изберете креативни и позитивно настроени приятели.

Кариера и финанси

През следващата година, ще се чувствате значими и уважавани в професионалната си кариера. Време е да израснете в професията! За да придобиете нов опит, може да се наложи да преминете обучение, да отидете на командировки или стаж под ръководството на опитен ментор.

Във вашите финанси всичко трябва да е наред, особено през втората половина на годината. Оста на затъмненията ще премине през вашия дом на парите и ресурсите. Възможни са кармични ситуации, свързани с пари. Съдбата обикновено дава на онези, които са живели според съвестта си и не са измамили никого, и отнема от тези, които са били нечестни към себе си или към другите.

В работата се очаква увеличение на служебните задължения, но това само ще се отрази по-добре на портфейла ви. По-близо до втората половина на годината е възможно да получите бонуси и увеличение на заплатата.

Любов

Сатурн все още се движи през вашия 1-ви дом, прекъсвайки застояли връзки и стабилизирайки силни, проверени във времето отношения. Затъмненията през 2024 г. ще повлияят на вашата партньорска ос! За свободните представители на знака ще бъде важна свободата и възможността да останат сами със себе си. Но всички установени връзки през 2024 г. ще станат силни и трайни.

 Ако отдавна мечтаете да възстановите връзка или приятелство с някой от миналото, тогава това може да стане през пролетта. През втората половина на 2024 г. Юпитер ще влезе във вашия 4-ти дом. Това е чудесен момент за покупка на недвижим имот, преместване, ремонт или подобряване на дома.

Здраве

В областта на здравето, обърнете внимание на костната система и кожата. Може би е време да излекувате зъбите си или да прегледате гръбнака или ставите, които отдавна ви сигнализират за проблем. Препоръчително е също така да направите цялостна проверка на тялото си.

През 2024 г. Плутон, планетата на скритите процеси, навлиза във вашия 12-ти дом, активирайки скрити и трудни за диагностициране заболявания. Не изпадайте в паника! Който е предупреден, той е въоръжен. Редовните прегледи и стриктното спазване на препоръките на лекарите са особено важни през 2024 г.

Слушайте тялото си. Вашето здраве зависи пряко от вашето емоционално настроение. Научете се да балансирате в дзен състояние, бъдете по-често близо до водата, плувайте, пийте вода, избягвайте неспокойни състояния. Показани са ви медитация, дихателни практики, йога, творчески упражнения (рисуване, пеене, танци). Изключете от менюто си бързото хранене, мазни и пържени храни. Яжте бавно и с удоволствие.