хороскоп овен

Годишен хороскоп Овен

хороскоп овен

( Годишен хороскоп Овен за 2024 г.)

Годишният хороскоп ви обещава една вълнуваща и изпълнена със събития година! 2024 г., е високосна година и обещава да бъде динамична, разнообразна и пълна с изненади. Със сигурност няма да скучаете! През първата половина на годината не пропускайте възможността да забогатеете или поне да подобрите финансовото си състояние.

През втората половина на годината ще имате възможност да подобрите отношенията с любимите хора, да създадете нови интересни запознанства, да изберете обучение, което харесвате или да отидете на мечтаното пътуване. Чувствайте се свободни да изучавате нови неща, посещавайте курсове, семинари, разширявайте хоризонтите и мирогледа си, говорете по-често публично. Определено ще бъдете забелязани!

Кариера и Финанси

През първата половина на годината късметът във финансовите въпроси ще ви съпътства в по-голяма степен, тъй като Юпитер, планетата на голямото щастие и късмет, ще се движи през вашия дом на парите и ресурсите. Възползвайте се максимално от тази възможност! Планирайте финансовите си операции за този период.

Възможни са доходи от допълнителни източници, увеличение на заплатата, бонуси и други материални награди. Юпитер е социална планета, така че покажете своите лидерски качества, предприемчивост и заемете активна позици. Бъдете готови да се възползвате от възможностите, които идват по пътя ви.

Периодът от 12 април до 27 април 2024 г. може да бъде особено мощен поради съвпада на Юпитер и Уран в Телец. Това може да доведе до неочаквани промени във финансовата сфера на макро ниво, засягащи лично вашите финанси.

Бъдете подготвени за промяна и реагирайте бързо на променящите се финансови ситуации, не само да съхраните парите си, но и да ги увеличите. Използвайте иновативни, нетрадиционни, прогресивни подходи, бъдете креативни и слушайте интуицията си. С правилни действия може още през втората половина на годината да берете плодове от дейността си и да почивате на лаврите си.

Любов

В сферата на любовта и партньорството се очертава активен период, а за някои и период на нестабилност и турбулентност. Това се дължи на факта, че затъмненията през 2024 г. ще се случват по оста Овен-Везни. Затъмненията ще извадят на повърхността важни и значими проблеми в отношенията ви с лични и бизнес партньори.

През 2024 г. за вас е особено важно да сте по-гъвкави и толерантни. Покажете любов и разбиране. Не забравяйте, че вие ​​също трябва да работите върху себе си и да коригирате грешките си. От август почти до края на годината ще се задържи напрегнатият аспект между Юпитер и Сатурн. През този период се старайте да не уреждате нещата с любимите хора, избягвайте провокативните теми в общуването.

Здраве

Сатурн, планетата на кармата и ограниченията, все още се движи през вашия 12-ти дом, активирайки оста 6-12. Това влияе на вашето здраве, начин на живот и ежедневие, а също така активира страхове и съмнения. Време е да подредите нещата в тези области, както и да преодолеете страховете си с помощта на психолог или духовни практики. Годината е идеална за отърваване от лоши навици и различни зависимости. Създайте система и рутина в начина си на живот. Всяко прочистване на тялото и аскетизъм ще бъдат добри.

Нептун се движи през вашия 12-ти дом от дълго време и може да ви изкуши да отидете в друга реалност. Може би е време да свалите розовите очила и да започнете да гледате трезво на живота.

Като се има предвид, че през есента на 2024 г. затъмненията сменят оста към знаците Дева – Риби, сферата на здравето и ежедневният начин на живот стават по-актуални за вас. Помогнете на тялото си да предотврати проявяването на хронични и трудни за диагностициране проблеми. Бъдете проактивни по отношение на вашето благополучие и направете необходимите корекции в начина си на живот, за да поддържате баланс.