Послания от праведниците: Третата световна война ще започне

Послания от праведниците: Третата световна война ще започне/равин Абади

Намираме се в най-драматичната седмица от началото на войната преди година, след 12 месеца война с Гог и Магог. Битката е близо до своя край, с Божията помощ.

В събота и празника трябва да сме много внимателни, защото утре вечер, с Божията помощ, в нощта на петък ще има мощна атака срещу Иран. След това ще последват четири дни война, която може да се разшири до Третата световна война. Може да продължи и да се развие, както казват ашкеназите, „осем четвърти часа“, от полунощ до три сутринта – това е времето на Третата световна война.

През тези три часа ще има нещо много голямо за народа на Израел. Чух от праведници, че това може да бъде нощта на финалната атака в Иран. Войната ще продължи три часа от началото до края на атаката. Целият свят ще бъде обхванат от огън за три часа, и след това всичко ще завърши. Един от праведниците каза, че Господ Бог чака всички да се покаят преди последната заповед да бъде изпълнена.

Има още време за покаяние, но трябва да използваме дните, които ни остават. Възможно е в петък вечерта да започне войната с Иран, която ще продължи четири дни и ще се разрасне до Третата световна война. На Симхат Тора ще бъдем вече след всичко.

Имаме много на какво да се надяваме тази седмица, защото събитията няма да се забавят. Има сериозно затваряне на кръга – има още един, който не е ликвидиран в този процес – Насра. Синуар и всички негови съратници, генерали от Иран също бяха ликвидирани. Остава само малък процес на ликвидация. Един от праведниците каза, че всички смятат, че премиерът ще направи малка атака, но изненадата ще бъде толкова голяма, че светът ще бъде шокиран. Третата световна война ще започне и с Божията помощ ще доведе до спасението.“

Превод на преписа със съкращения: bneinoah-bg.com