хороскоп водолей

Месечен хороскоп Водолей

хороскоп водолей

(Месечен хороскоп Водолей Септември 2024 г.)

„Ако даден проблем може да бъде решен, няма смисъл да се тревожите за него“ – тази поговорка ще е особено актуална през септември.

Бизнес

Първата и втората десетдневка на септември не обещават значителни професионални успехи. Въпреки това, това е подходящо време за равносметка, одит на активите и подготовка за по-продуктивния период, който ще започне през октомври. За тези, които работят в строителството или недвижимите имоти, нещата ще вървят добре – те ще имат успехи още през този месец.

Останалите могат да се заемат с организационни задачи и битови дела или дори да си вземат няколко дни почивка. Третата десетдневка на месеца ще бъде по-динамична, с възможност за получаване на интересна информация от далечни колеги или за планиране на пътуване.

Пари

Финансовото положение ще е нестабилно. Големи разходи ще има през целия месец, като повечето от тях ще бъдат свързани с личния живот, нуждите на семейството и децата.

Любов и семейство

Личният живот ще бъде белязан от различни тенденции. Родителите ще продължат да се тревожат за делата на децата си и ще са готови да инвестират значителни средства в тяхното образование и развитие. Много представители на вашия знак ще предприемат дребни ремонти или други промени в дома си, които ще вървят по план. Въпреки че отношенията между съпрузите ще се подобрят донякъде, от време на време ще възникват спорове, свързани с финанси.

Влюбените ще продължат да преминават през трудни моменти. Вашият знак не се слави с търпение, особено при мъжете, и това може да се окаже проблем. Има риск да вземете импулсивни решения, без да сте ги обмислили добре. Това е валидно за целия месец, особено за дните на Пълнолунието и Затъмнението – 16-18 септември, които ще бъдат емоционално напрегнати. Бъдете внимателни и се старайте да запазите спокойствие.

Препоръчително е всички представители на вашия знак да се държат уравновесено през дните на „затъмнението“, независимо от семейното положение и вида на професионалната дейност.

Здраве

През септември енергийният ви потенциал ще бъде нисък, като особено трудни ще бъдат дните на Новолунието (2-4 септември) и Пълнолунието с Лунното затъмнение (16-18 септември). През този период е възможно значително влошаване на здравословното състояние и има риск от ситуации, свързани с инциденти.