хороскоп козирог

Месечен хороскоп Козирог

хороскоп козирог

(Месечен хороскоп Козирог Септември 2024 г.)

Предстоящият месец може да бъде значително по-добър от предишния, макар че все още не може да се определи като изцяло положителен. Причината за някои от проблемите ще бъде затъмнението, което ще засегне ключови аспекти на вашето астрологично небе.

Бизнес

След предизвикателния и малкообещаващ от финансова и бизнес гледна точка август, септември изглежда по-перспективен. Работата ще бъде в изобилие, а с нея ще дойдат и парите. Въпреки това, трудност ще бъдат сложните отношения с колеги от други градове или държави. Тази ситуация ще се развива независимо от вашите усилия и може да наруши плановете ви, особено ако сте планирали сътрудничество с отдалечени партньори.

Пикът на проблемите в тази област ще бъде около дните на Пълнолунието и Затъмнението, 16-18 септември, след което ситуацията постепенно ще започне да се стабилизира. Възможно е също така да продължение на правни проверки или да се активират стари юридически проблеми. За разрешаването им може да се наложи да потърсите помощ от посредници, но ще трябва и сами да положите значителни усилия.

Служителите, изправени пред проблеми в екипа, могат да се обърнат към началниците си, които този път ще се проявят като лоялни, чувствителни и разбиращи.

Пари

Във финансово отношение септември е много добър. Парите ще пристигат редовно, а техният обем значително ще се увеличи. Ориентировъчните дати за получаване на най-значимите суми са 5-7, 14-16, 23, 24 септември. Разходите също ще намалеят значително в сравнение с разочароващият август.

Любов и семейство

Личният ви живот ще се стабилизира до известна степен. Отношенията с децата и близките ще се подобрят значително. Въпреки това, отношенията с роднините ще останат напрегнати и конфликти в тази област ще продължат. Много от членовете на вашето семейство могат да бъдат въвлечени в тези конфликти. Самостоятелното разрешаване на ситуацията ще бъде трудно, но е възможно вашият съпруг или близък човек да ви помогне, като облекчи напрежението, макар и без да го разреши напълно.

Не е възможно да се предвиди конкретната причина за проблемите в обща прогноза, но със сигурност ще има повод за притеснение. Корените на разногласията са в далечното минало, така че много добре знаете за какво става дума.

Пътуванията, както бизнес, така и лични, е по-добре да бъдат отложени за по-благоприятни времена, тъй като през септември може да не протекат по начина, по който бихте искали.

Здраве

През септември здравословното ви състояние ще се подобри осезаемо, но е препоръчително да бъдете внимателни при пътувания и шофиране. В това отношение целият месец е проблематичен, особено дните на Новолунието (2-4 септември) и Пълнолунието, което съвпада с Лунното затъмнение (16-18 септември).