хороскоп лъв

Месечен хороскоп Лъв

хороскоп лъв

(Месечен хороскоп Лъв Септември 2024 г.)

„Щастието не е в парите, а в количеството им“ – тази поговорка може да стане водеща за повечето представители на вашия знак през септември. Очакват ви както успехи, така и предизвикателства във финансовата сфера, затова бъдете подготвени за всякакви ситуации.

Бизнес

През първата и втората десетдневка на септември ще се наложи да преодолявате проблеми, възникнали през август. Отново ще става въпрос за финансови въпроси и материални претенции от партньори. Тази ситуация не е нова за вас, така че сте наясно какво да очаквате. Разрешаването ѝ ще стане възможно към края на месеца, както по официални, така и по неофициални начини.

Връзките с колеги от други градове или държави се развиват добре, без особени притеснения.За служителите – отношенията с ръководството се подобряват, очаква се продуктивна работа и пълно разбирателство.

Финанси

Финансовата сфера ще е нестабилна. Мнозина ще трябва да изплащат стари дългове и да покриват поети задължения. Въпреки това, периодично ще получавате добри суми, които частично ще компенсират сложната финансова ситуация от август. Очаквайте по-големи постъпления около 2-4, 12, 13, 20-22, 29 и 30 септември. Със значителна сума може да се разделите около пълнолунието и затъмнението на 16-18 септември.

Любов и семейство

Ако личният живот е във фокуса на вниманието ви, очаквайте неспокоен септември. Развеждащите се двойки отново ще се сблъскат с финансови въпроси, като претенциите на партньора може да са завишени. Вероятно ще се наложи да направите някои отстъпки, но е важно да отстоявате позициите си в други аспекти.

Стабилните двойки ще преодоляват заедно финансовите предизвикателства. Отношенията с роднините ще са хармонични. Възможно е да получите помощ от тях, дори ако е само морална подкрепа. Очакват ви срещи с роднини от други градове или държави.

Здраве

Енергийният ви потенциал през септември е нисък, особено около пълнолунието и затъмнението (16-19 септември) и новолунието (2-4 септември). Пазете се през тези трудни дни и помнете, че здравето е най-важното, всичко останало ще се нареди.